Jak si zařídit ložnici podle vašich představ?


Soukromý prostor, naše klidová a relaxační zóna. To je ložnice. Zařízena by měla být tak, abychom se zde cítili příjemně a pohodlně, jen tak si zajistíme tolik potřebný vydatný spánek. Kvalitní postel, pár kousků nábytku, náladové osvětlí a naše oblíbené doplňky nás pak snadno nalákají ke sladkému nicnedělání a odpočinku.

Jednotlivý nábytek do ložnice nebo v sestavě?

Představy o ložnici nemáme každý stejné. A záleží i na samotné místnosti, kterou máme k dispozici. Nezapomeňte, že také malou ložnici lze zařídit elegantně a prakticky! Rozsáhlou galerii nábytkových sestav do ložnice stejně jako jednotlivých vhodných kousků nabízí nábytkový portál Kupono.cz. Kombinacím se meze nekladou, vybrat si zde může z rustikálního, moderní či uhlazeného minimalistického stylu, jednotlivý nábytek pak volit i podle barevného tónu, úložných prostor nebo své nálady. Do ložnice patří moderní i tradiční ložnicový nábytek a také pár menších kousků např. v podobě zrcadel nebo nočních stolků. Určitě se ale vyplatí vybírat nadčasově, a pokud vás nebaví vyhledávání ladících kousků a jejich porovnání a kombinování, zaměřte se na ucelené nábytkové sestavy do ložnice.

loznice Monument

Aktuální design se promítá do sestav z masivu i z kvalitního lamina, vyznačujícím se odolným povrchem a stálobarevností. Náročnějším zákazníkům jsou pak určeny luxusní sestavy ložnicového nábytku, ve kterých naleznete např. toaletní stolky nebo velká zrcadla.

Ložnicová romantika a nadčasovost

Co by to však bylo za ložnici bez prostorné a k odpočinku a spánku lákající postele! Velké a pohodlné manželské postele jsou základem osobního komfortu.

loznice z masivu

Postel má ložnici dominovat a samotná místnost by měla být zařízena útulně, ale zároveň vzdušně, s volným prostorem a převažujícími světlými barvami. Bezproblémový přístup k manželské posteli je samozřejmostí, i když někdy se i proti tomuto pravidlu prohřešíme. Pokud bojujeme s místem, ideálním řešením jsou postele s úložným prostorem.

manzelska postel s uloznym prostorem

Takové postele nabízí i portál Kupono.cz. Vybírat můžete z borovicového nebo bukového masivu, případně z lamina různých odstínů. V nabídce však nejsou jen postele s úložnými prostory, ale také zvýšené, s vysokými čely, v moderním designu či v tradiční jednoduché klasice.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.