Jak prospívají antioxidanty našemu zdraví?


S všemožnými antioxidanty se na dnešním trhu doslova roztrhnul pytel. Málokdo ale opravdu ví, k čemu všemu antioxidanty slouží, které jsou ty nejsilnější a proč bychom je měli užívat. V jakých potravinách se jich nachází nejvíce, a které potravinové doplňky jsou vhodné?

Hlavním účinkem antioxidantů je prevence nadměrné tvorby volných radikálů a snížení jejich vzniku. Také působí proti stresu, negativním vlivům jako je ozón, smog, sluneční záření nebo obyčejný prach. Dokonce mají anti-aging efekt, tedy bojují proti předčasnému stárnutí. V dnešní uspěchané době plné stresu, nežádoucích látek z ovzduší a špatného stravování jsou antioxidanty velmi důležité. Přestože si je v harmonickém prostředí naše tělo dokáže vytvořit samo, přiznejme si, že v takovém prostředí žije dnes málokdo. Proto je potřeba získat jejich optimální příjem jinak.

Proč jsou volné radikály špatné?

Volné radikály jsou přirozeně se tvořící "odpadky" v našem těle, jejich působení není vždy nepříznivé, ale v případě, že jich je příliš mnoho, dokáží nadělat opravdovou paseku. Vědecké výzkumy dokázaly, že přispívají k opotřebování buněk a tkání, a tak způsobují předčasné stárnutí. Volné radikály dokáží na naše tělo působit natolik negativně, že zapříčiní například kardiovaskulární onemocnění, nádorová nebo degenerativní onemocnění. Mimo jiné oslabují imunitu a ohrožují plodnost.

Které antioxidanty jsou nejsilnější?

Často si klademe otázku, které antioxidanty jsou vlastně nejsilnější a v jaké formě bychom je měli užívat. Jedním z těch nejsilnějších je bezesporu OPC, které nalezneme například v zrnkách hroznového vína nebo v kůře francouzské pobřežní borovice. Přiznejme si ale, že to nejsou zrovna věci, které bychom dobrovolně žvýkali. Přesto OPC je téměř 20x silnější, než vitamín C a 50x antioxidačně aktivnější, než vitamín E.

Z čeho OPC získat?

Jedním z nejsilnějších OPC antioxidantů na našem dostupném trhu je ANTHOGENOL®. Tento antioxidant prošel více jak 50 lety vědeckého výzkumu, a za tu dobu získal velké množství spokojených zákazníků. ANTHOGENOL® pomáhá chránit proti volným radikálům, podporuje cirkulaci v nohách, očích i pokožce a přispívá k vaskulární pevnosti a tonusu. Je prospěšný obzvláště ženám při menstruačních či premenstruačních potížích.

Anthogenol

ANTHOGENOL® pomáhá léčit křečové žíly, otoky nohou a posiluje kapilární stěny. Tím, že napomáhá optimální činnosti očí, zlepšuje vizuální adaptaci na světlo, příznivě působí na šeroslepost a na diabetickou retinopatii. Také udržuje zdraví mikroskopické sítě kapilár, jež zásobují oko.

Díky tomu, že je silným antioxidancem a zároveň se rychle vstřebává do podpůrných a pojivových tkání, je velmi účinným doplňkem stravy. Posiluje náš antioxidační systém a chrání tak naše buňky a tkáň, čímž předchází velmi závažným onemocněním.

Antioxidanty jsou pro nás stejně důležité, jako zdravá strava, silná imunita a čerstvý vzduch. Proto bychom jich měli přijímat odpovídající množství a ulehčit tak našemu tělu v boji proti nežádoucím vlivům našeho okolí.

Kde koupit Anthogenol – ochránce buněk a tkání

Přípravek Anthogenol seženete v dobrých lékárnách nebo v internetovém obchodě Přírodní lékárna. Vždy ale dbejte na to, abyste koupili originální bio produkt, který má na obalu chráněnou značku MASQUELIER®, portrét a jméno. K individuálnímu poradenství ohledně užívání patentovaného antioxidantu Anthogenol můžete navštívit webové stránky www.imunotop.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.