Jak na krásné a dlouhé řasy


Krásné, dlouhé a výrazné řasy na nás mrkají z každé titulní obálky módních magazínů, a tak se přirozeně staly snem mnoha žen. Pokud máte své řasy slabé a nevýrazné, máme pro Vás pár tipů, jak podpořit jejich výživu a růst.

Kvalitní péče

Oči jsou nejcitlivější oblastí obličeje, proto by se na produktech určených právě na oční okolí rozhodně nemělo šetřit. Složení by mělo být bezpečné, bez zbytečné chemie a v ideálním případě hypoalergenní, což znamená, že obsažené látky budou dostatečně šetrné a minimalizuje se tak riziko alergických reakcí. Na péči o řasy se výhradně zaměřuje americká kosmetika RevitaLash®, která stále dostává více a více nových ocenění, a tak jsme na ni dnes zaměřili.

Vznik značky

Kosmetika RevitaLash® byla založena očním lékařem Michaelem Brinkenhoffem, který původně tuto kosmetiku vyvinul jako speciální dárek pro svou ženu Gayle, když se zotavovala z rakoviny prsu. Její kdysi krásné řasy během léčby zkřehly a vypadaly jako bez života. Dr. Brinkenhoff věřil, že se mu podaří najít způsob, jak vrátit řasám Gayle zpět jejich zdraví, sílu a krásu. A tak vznikl nový a zcela jedinečný kosmetický přípravek na řasy RevitaLash® ADVANCED, který je dnes nejprodávanějším produktem této značky.

Značka RevitaLash® na trhu působí již přes 10 let a za dobu své působnosti rozšířila své unikátní portfolio o celou řadu dalších kosmetických produktů pro podporu růstu řas, obočí i vlasů.

RevitaLash® Advanced

Přírodní sérum, které je výsledkem dlouhodobého vývoje v oblasti kosmetiky. Obsahuje peptidy a zklidňující rostlinné látky, které řasy maximálně vyživují a tím zlepšují jejich kvalitu. Sérum je hypoalergenní, je tedy vhodné i pro zákazníky s citlivou pokožkou. Funguje to jednoduše. Jednou denně si nanesete tenkou linku kondicionéru ke kořínkům řas, a již po pár týdnech pravidelného používání se můžete těšit z viditelných výsledků!

 

RevitaLash® a celebrity

Kosmetiku RevitaLash® si oblíbila i modelka a Česká Miss Eliška Bučková, mezi její oblíbené produkty patří například sérum na obočí RevitaBrow® Advanced, které obnovuje a urychluje růst řídkého a nevýrazného obočí. Speciální patentované složení pomáhá revitalizovat vzhled obočí i na místech, kde je příliš tenké nebo nesprávně vytrhané.

Jen kvalitní kosmetika nestačí

Naše zdraví a životní styl se na nás, ač si to mnohdy nechceme přiznat, viditelně odráží, a to platí i pro řasy. Krátké a lámavé řasy jsou příčinou nedostatečné hydratace, proto by se neměl podceňovat pravidelný pitný režim. Dále doporučujeme hlídat přísun zdravých tuků – do jídelníčku bychom měli zařadit oříšky, semínka nebo kvalitní oleje.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.