Jak mít tu nejhezčí kuchyni?


Chcete, aby váš domov charakterizovala extravagance, výrazné moderní linie a nejvýkonnější spotřebiče? Nebo naopak toužíte po jemných dekoracích ve stylu francouzského venkova? Připravili jsme pro vás návod, jak se zařídit byt v originálním stylu podle světových designérů, a přitom na tom nezkrachovat. I designové kousky je totiž možné pořídit za rozumné ceny.

Moderní především!

První směr je určen lidem moderního věku, které okouzlují technologie, elegantní přímé linie a jednoduchost, kterou povznáší na luxusní úroveň lesklé odstíny a dokonalé tvary. Zvolte pro svou kuchyni jeden výrazný barevný odstín, které bude dominovat vašemu interiéru, a vše ostatní mu podřiďte. Doporučujeme jednoduché barevné dekory na kuchyňská dvířka v bezúchytkovém provedení (zdobné úchyty by narušovaly symetrii vaší kuchyně), případně čistotu kombinace bílé a stříbrné.

Jako spotřebiče zvolte výrobky od hvězd světového designu, jejichž výrobky jsou na našem trhu snadno dostupné: francouzský designér Ora Ïto letos uvedl na náš trh sérii kuchyňských spotřebičů Gorenje nádherných elegantních tvarů v bílém a černém provedení. Již několikátým rokem jsou na trhu k zakoupení také úžasné zrcadlové spotřebiče od Philippa Starcka.

kuchyn gorenje

Hravé retro je cesta

Váš interiér může změnit k nepoznání i jeden výrazný prvek. V kuchyni jsou v posledních letech největšími hvězdami Retro lednice. Ať už budujete romantické hnízdo lásky nebo odvážný podkrovní byt, Retro styl vpustí do vašeho interiéru veselou hravost. Nebojte se zvolit lednici ve výraznější barvě, která udá tón a styl zbytku interiéru: krásně v kuchyni vynikne lednice zelená jako limetka, rudá jako víno, tyrkysová jako moře nebo oranžová jako pomeranč.

Pokud patříte mezi fandy aut a rádi vzpomínáte na hippiesácké období 60. let, pak vás nadchne Retro lednice v designu ikonického vozu z tohoto období, kterým byl Volkswagen Bulli. Jako doplňky zvolte do kuchyně dekorace ve formě plechových retro cedulí nebo pop-artových obrazů.

retro lednice gorenje

Francouzský styl Provence

Pokud vás nejvíce uklidňuje prostředí vonící levandulí, sklenka kvalitního vína a jemný zvuk harmoniky, pak vaší kuchyni bude nejvíce slušet styl Provence. Díky tomuto stylu můžete vytvořit ze své kuchyně místo, které září posvátnou láskou a vášní k životu, místo, kde se tvoří delikátní a originální jídla a kde se setkáváte se svými nejbližšími. Vyberte si kuchyni v rustikálním designu, který bývá sladěn do odstínů bílé, béžové, slonové kosti nebo do dekoru světlého dřeva. Zvolte zdobnější pracovní linku se zdobenými úchyty a doplňte ji originálními spotřebiči, které jen podtrhnou romantické vyznění celého prostoru. Jako doplňky zvolte sušené květiny a dřevěné obrázky.

fransouzska stylova kuchyne

TIP: Kvalitní kuchyně gorenje německé a slovinské výroby v designu, který si můžete dovolit

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.