Erotické hračky oživí Váš milostný život

06.05.2011 | Sex a vztahy

Hrajete si rádi? Hrajte si také v posteli. Odmítáte klasické sexuální pomůcky? Tak si pořiďte originální erotické hračky, které okoření Váš milostný život.

Hračky pro dospělé
Erotické hračky už dávno nejsou jen o vibrátorech, imitacích penisu a vakuových pumpách. Pokud dnes navštívíte sex shop, najdete zde mnoho zajímavého. Kupříkladu taková vibrační masážní rukavice je skvělým pomocníkem pro všechny, kteří si potrpí na něžnou smyslnou předehru. Rukavice, která má v každém prstu zabudovaný vibrátor, namasíruje dámám záda, šíji nebo prsa a pánům zase jejich chloubu. Víte ale, milé dámy, že příjemné pocity Vám může partner navodit i docela obyčejným autíčkem? Stačí, když Vám jím bude přejíždět po těle od zátylku až po zadeček.

                       

Kroužky, pouta a pásky
Není žádným tajemstvím, že se moderní muži neradi kroužkují. Ovšem vibrační kroužek na penis představuje v tomto ohledu výjimku. Když jej svému partnerovi natáhnete pěkně dolů ke kořenu penisu, postará se o dlouhou erekci, díky které si užijete oba. Koupit si můžete buď jednorázový vibrační kroužek, anebo kroužek pro více použití. Pokud si libujete v něžném svazování, můžete si pořídit sametová pouta a k nim ještě sametovou pásku přes oči. Náš tip: Kdo se do obchodu se erotickými hračkami stydí zajít, ten si může prohlédnout a případně vybrat erotické pomůcky v internetovém obchodě.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na omáčky

Foto: www.lasturka.cz, www.erotic365.cz 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.