Domácí lázně! Vířivé vany a bazény u Vás doma!


Uvažujete o koupi vířivé vany? Právě nyní je ten správný čas! Dny se krátí, teploty klesají a naše tělo volá po lázních. Tak proč si nezařídit domácí lázně? V luxusní vířivce můžete čerpat energii každý den a umístit ji lze domů i ven.

Malé domácí lázně
Návštěva lázní je učiněným balzámem nejen na tělo, ale také na duši. Kdo si zařídí soukromé domácí lázně, může si dopřát příjemnou relaxaci, kdykoli se mu zlíbí, navíc v prostředí a s lidmi, které má nejraději. Že po malém domácím wellness už dávno toužíte? Přinášíme Vám několik inspirativních tipů, čím svou relaxační oázu vybavit.   



Relax jako v ráji
Ve vířivé vaně Eden si budete připadat jako v ráji. A pokud Vám začnou chybět palmy, automaticky výsuvná obrazovka LCD vodotěsné televize Vám je ráda dopřeje. V šestimístné vaně může relaxovat celá rodina.



Masáž jako od profíka 
A co masáž? Že byste o ni poprosili svého partnera, anebo si domů pozvali maséra? Ani jedno nemusíte. Harmonicky kulatá vířivka Grace Vám namasíruje ramena i chodidla tak dokonale, že by se od ní mohl Váš masér učit.

Inspirováno Islandem
Nedokážete si své domácí wellness představit bez bazénu? Nechte se inspirovat dalekým Islandem a užívejte si horkou lázeň třeba při pohledu na zasněženou zahradu. Venkovní bazén Eros s lázněmi Vám budou všichni závidět.    
 


Pro život krásnější a zdravější
Milé dámy a pánové, to byla jen malá ochutnávka z našeho lákavého wellness menu. Více inspirace můžete načerpat na www.karnool.cz. Udělejte si svůj život krásnější a zdravější a zpříjemněte si volné chvíle domácími lázněmi.

Náš TIP: Prohlédněte si akční nabídky těchto nádherných, moderních vířivek virivky.karnool.cz/akcni-nabidka.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.