Darujte letos k Valentýnu kávovar

07.02.2012 | Bydlení

Květiny, plyšáci a sladkosti patří mezi milé pozornosti lásky, ale proč nepřekvapit netradičním dárkem? Pokud je Váš miláček kromě do Vás zamilovaný také do kávy, udělejte mu radost kapslovým kávovarem.

Snadná příprava a vynikající chuť
Proč právě kapslový kávovar? Kapslové kávovary umožňují velmi snadnou přípravu nápojů vynikající chuti. Tajemství této jedinečné chuti spočívá v tom, že se káva nepřipravuje v kávovaru samotném, nýbrž přímo v těle kapsle, což je zárukou stálé, nezaměnitelné chuti a výrazného aroma. Kávovary Caffitaly používají vysoce kvalitní kapsle Ecaffé, jejichž unikátnost spočívá v přesně odvážené kávové směsi hermeticky uzavřené v plastové kapsli. Trvanlivost takto připravené kávy je až 18 měsíců od okamžiku zabalení.

Nápoje dle Vašeho gusta
Kapslové kávovary Caffitaly system společně s kapslemi Ecaffé zvládnou připravit skvělé výrazné espresso, stejně jako bohatě napěněné kapučíno s neodolatelnou čepičkou, anebo lahodné latté za neuvěřitelných třicet vteřin. To proto, že v nabídce jsou také čokoládové a mléčné kapsle. Stačí jen vybrat, po čem Vaše chuťové pohárky právě touží.
 
Kapsle Ecaffé.

Minimální náklady a snadná údržba
Vedle skvělé chuti, kterou doprovází lahodné aroma, a rychlé přípravy mají kapslové kávovary Caffitaly system ještě další přednosti. Jsou jimi minimální náklady (cena jedné kávy je minimálně o polovinu nižší než běžná cena v kavárně) a snadná údržba. U kapslových kávovarů čistíte pouze vodní kámen. Kapsle s lógrem jednoduše vyhodíte, což je také zárukou vysoké hygieničnosti.            
 
Domácí kapslový kávovar- model S04 v různých barevných kombinacích.

Vysoký komfort obsluhy
Domácí kapslový kávovar- model S04, který je novým členem rodiny kávovarů Caffitaly system, nás zaujal nejen mimořádně vysokým komfortem obsluhy, kávu připravíte jedním stiskem tlačítka, ale také svým elegantním designem. Je libo kombinace bílá stříbrná, červená stříbrná, modrá stříbrná, anebo dokonce zlatá stříbrná? Vyberte si ten, který bude Vaší kuchyni nejvíce slušet. Samozřejmě, že nás také zajímalo, co všechno „S04-ka“ umí navíc. Z funkcí nás nejvíce zaujalo automatické přednapaření a jednoduchý systém odstranění použité kapsle s praktickým zásobníkem. 

Sami. Ve dvou. S přáteli.
Více informací o tomto šikovném pomocníkovi, stejně jako o jeho sourozencích najdete na stránkách www.caffitaly.cz, kde si můžete svůj domácí kapslový kávovar přímo objednat. Pokud byste rádi věnovali kapslový kávovar jako dárek k letošnímu svatému Valentýnu, jistě Vás potěší krátké dodací lhůty. Většina objednávek je expedována ještě týž den, nejpozději však do tří pracovních dnů. Vychutnejte si svou kávu v pohodlí domova, kdykoli budete chtít. Sami. Ve dvou. Anebo s přáteli. S kapslovým kávovarem připravíte všem lahodnou kávu, aniž byste k tomu potřebovali know how profesionálního baristy.   

www.caffitaly.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.