Barevné trendy punčochy pro zdravé a krásné nohy


Léto nám zmizelo v nedohlednu, což znamená, že je nejvyšší čas, obnovit punčochové zásoby.

Pokud chcete být letos trendy, barevné punčochy nesmí ve Vašem šatníku chybět. Módní punčochy Aries, jejichž tváří je Monika Žídková, jsou zárukou dokonalého komfortu přinošení a prospívají našemu zdraví.      

                                  
Na obrázku: Monika Žídková

Pestrá paleta barevných punčoch 
Petrolejové, červené, korálové, fialové, zlaté, jednoduše barevné punčochy jsou hitem letošního podzimu. Tato drobná součást oděvu dokáže vkusně doplnit a nápaditě oživit podzimní outfit, a proto by neměla v naší šatní skříni chybět. Pestrou paletu barevných punčoch nabízí Aries. Módní řada silnějších punčoch a legín s mikrovláknem MondyStar, představuje ideální volbu pro chladnější část roku.   

 

Dokonalý komfort při nošení
Zesílené barevné punčochy a legíny MondyStar jsou nejen slušivé, ale také měkké a neobyčejně příjemné na omak. Punčochy o síle 40 nebo 60 DEN navíc krásně hřejí. Kvalita materiálu je dána obsahem mikrovlákna, které zároveň prodlužuje životnost punčoch. K dokonalému komfortu při nošení dále přispívá lycra, která vyvíjí tlak v oblasti kotníku, což působí preventivně proti křečovým žilám.        

Co a jak nosit na podzim 2011

Pořiďte si punčošky
A kde tyto pohodlné slušivé punčošky koupíte? V internetovém obchodě www.aries-shop.cz, v prodejně Aries v Praze (OD Bílá labuť, Na Poříčí 23) nebo v široké obchodní síti. V nabídce také najdete dětské punčochy s delší životností MondyStar 40. Navíc koupí dětských MondyStar přispíváte Nadačnímu fondu Kapka naděje, s nímž letos Aries navázal spolupráci. Pokud chcete, aby Vašemu protějšku bylo teplíčko, pořiďte mu punčochové kalhoty pro pány Microwear Goldwear. Vy sama si můžete dále vybrat z bohaté nabídky podkolenek, samodržících punčoch a punčochových kalhot pro všechny příležitosti včetně zdravotních punčoch.  

                                      

Speciální sleva pro Vás!
 
Speciálně pro čtenářky Atraktivní.cz společnost Aries připravila speciální podzimní akci: Při telefonické objednávce punčochového zboží Aries na bezplatné zákaznické lince 800 112 595 a při sdělení hesla „Atraktivní s Aries“ získáváte 5 % slevu na nákup. Objednávka se dále řídí dle VOP uvedených na www.aries-shop.cz. Nabídka platí do 30.11.2011. Provozní doba zelené linky pro objednávky je PO – PÁ: 7 – 17 hodin.

www.aries-shop.cz    

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.