Barevné punčocháče a legíny okoření Váš šatník

23.12.2011 | Dámská móda

Pokud sledujete aktuální módní trendy, nemohlo Vám uniknout, že letos se nosí barevné punčocháče, legíny a podkolenky. Chcete je mít také? Poradíme, Vám, kde nakoupit.

Okořeňte svůj šatník
Punčocháče, legíny a podkolenky nezaberou v naší skříni příliš mnoho místa, dokážou však okořenit šatník a dodat našemu outfitu šmrnc. Punčochové kalhoty FIORE s mikrovláknem jsou velice příjemné na dotyk. Vybrat si můžete z mnoha barevných variant, od barvy papaya, přes pistáciovou, až po námořnickou nebo džínovou modř. Kromě jednobarevných můžete mít i vzorované.

 

Buďte elegantní a sexy
Fialové legíny zakončené řasením vypadají velice elegantně a skvěle doplní svetrové šaty. Pokud chcete být neodolatelně svůdná a sexy, pořiďte si samodržící punčochové kalhoty se zajímavým vzorem. V nabídce jsou také podvazkové pásy. Že se Vám hodily spíše slabé transparentní punčochové kalhoty anebo decentní společenské punčochy? V internetovém obchodě Punpo.cz najdete vše, co potřebujete.        

       

Zvedněte si náladu
A nejde jen o módu. Především v chladných zimních měsících, kdy příroda ztrácí na barevnosti, nám oblečení v krásných barevných odstínech dodá na optimismu. Barevné punčochy, legíny, ale také podkolenky, ponožky a další dámské oblečení nakoupíte v pohodlí Vašeho domova na www.punpo.cz. A pozor Punpo pamatuje také na děti a na pány. Ostatně, milé dámy, přesvědčte se samy.  

www.punpo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.