Ztracený chystá novou desku, chce zaútočit na hitparády!

29.07.2009 | Revue

S debutovou deskou Ztrácíš získal hudebník Marek Ztracený (24) hned několik ocenění. Mimo jiné Českého slavíka za objev roku.

Teď se chystá zaútočit na žebříčky hitparád s novou deskou. Ta by měla být na pultech po prázdninách. 

"Máme hotových jedenáct písniček, které by se na desce měly objevit. Název zatím ještě neprozradím, ale Ztrácíš to určitě nebude," svěřil se s úsměvem muzikant, jenž nastartoval kariéru závratnou rychlostí.

Ztracený před dvěmi lety obešel nahrávací společnosti, dostal se pod křídla manažera Martina Červinky, nahrál debutovou píseň Ztrácíš, a pak už přišly jen zasloužené úspěchy v podobě Desky roku v kategorii Nejprodávanější debutové album 2008 nebo třetí místo v Žebříku za píseň Ztrácíš.

Zpěvák ale neusnul na vavřínech. Na celé léto má naplánované koncerty s kapelou a ve volných chvílích míří do nahrávacího studia. Prozradil, kde bere inspiraci k písničkám.

"Písničky skládám vždy, když jsem v nějaké smutné náladě. Proto jsem se letos trochu při skládání bál, protože jsem byl velmi šťastný a v pohodě. Všechno mi vycházelo a musím zaklepat, že i vychází. Texty jsou napsané, deska se nahrává, teď jen, aby se zase posluchačům líbila," přeje si Ztracený.
Začátkem srpna se zpěvák objeví v Kácově na letním Sázava Festu. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.