Zdůrazněte své křivky


Chcete překvapit svého partnera, nebo svést muže Vašich snů? Potřebujete obnovit tu nejintimnější část Vaší garderoby? Anebo si prostě chcete udělat radost? Vyberte si krásné spodní prádlo! Kde? Poradíme Vám!

Nepodceňujte výběr prádla
Spodní prádlo sice není pod šaty vidět, ale zpravidla je mnohem důležitější než vrstva oblečení, pod kterou je ukryto. Proč? Protože formuje postavu. Nevhodně zvolené spodní prádlo může Vašemu vzhledu velmi uškodit, kvalitní a dobře zvolené naopak vyzdvihnout jeho přednosti a potlačit drobné i větší nedostatky. Z tohoto důvodu se vyplatí věnovat výběru spodního prádla pozornost, kterou si zaslouží. 

Při nákupu spodního prádla je důležité, abyste měla z čeho vybírat. V internetovém obchodě www.spodni-pradlo-leontyna.cz najdete bohatou nabídku dámského spodního prádla známých značek, jako je například Lormar, Sielei, Timo, Triola a mnoho dalších. Milé dámy, ať už hledáte prádlo pro každodenní nošení, či pro slavnostní příležitosti, jako je například svatba, určitě si zde vyberete! V obchodě nechybí ani spodní prádlo pro kojící maminky, děti a pány. Pojďme nyní společně nahlédnout do nejoblíbenějších kategorií.

 

Vyberte si tu pravou podprsenku
Možná tomu ani nebudete věřit, ale většina žen nosí nesprávný tvar nebo dokonce velikost podprsenky. Jak tedy vybrat tu pravou? Zde je několik tipů. Pro ženy s menším poprsím jsou vhodné podprsenky typu push-up. Majitelky bujnějšího poprsí by měly volit spíše podprsenky s kosticemi a silnými ramínky. Módním hitem se staly gelové podprsenky, které dokážou vytvarovat dekolt tak, že je prostě neodolatelný. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, a proto zárukou maximálního komfortu. A navíc se pyšní neobyčejně elegantním designem. Jaký je náš tip? Gelová podprsenka Lormar extragel. 

Sportovně založené ženy jistě ocení bezešvé spodní prádlo, a to nejen podprsenky, ale i kalhotky, tanga, košilky i bokovky. 

Jedinečný italský design
Velké oblibě zákaznic po celém světě se těší luxusní italské spodní prádlo Lormar. Také Vy si můžete vybrat z podprsenek nejrůznějších druhů (např. bezešvé, push-upky, gelové), kalhotek mnoha střihů včetně tang, korzetů, podvazkových pásů, body, ale i bikin, košilek, nebo župánků. Záleží jen na Vás, kterými z těchto nádherných kousků se rozhodnete oživit svůj šatník. Zda dáte přednost některé z nádherných erotických košilek, anebo se raději zachumláte do pohodlného froté županu. Mimochodem, županů je tu dost i pro děti a pro muže. 

Náš tip: svůdně průsvitný župánek Livia Corsetti Hera Dressing s košilkou Hera v černobílé barvě.

Pro maminky
Už dávno neplatí, že by mateřské a kojící podprsenky musely být nutně ošklivé! Naopak. Také maminky si mohou koupit velmi pěkné prádlo. Maminkovská nabídka internetového obchodu www.spodni-pradlo-leontyna.cz je toho věrným důkazem. Jen se podívejte na podprsenky Gaia mama! V období, kdy jsou Vaše ňadra nejkrásnější, si přeci zaslouží to nejkrásnější spodní prádlo.

 

Prádlo pro nevěsty
Sebelepší svatební šaty nebudou nevěstě slušet, jestliže pod ně neoblékne hezké a hlavně padnoucí spodní prádlo. To je třeba zvolit v závislosti na typu postavy nevěsty a na druhu svatebních šatů. Milé nevěsty, ve svatební den by Vám měla být oporou bezchybná podprsenka. Pokud obléknete šaty s holými zády, doporučujeme Vám nalepovací samodržící podprsenku. Pod šaty, které pevně obepínají Vaše tělo, je vhodná push-upka. Nepodceňujte ani význam kalhotek. Ty by měly být pohodlné a stahovat zadeček a boky tak, abyste ve svůj 
důležitý den vypadala jednoduše dokonale. 
 

  


Nevíte si rady s výběrem spodního prádla? Marně hledáte inspiraci? Nejste si jistá, zda je zvolená velikost skutečně ta pravá? Ve všech případech neváhejte kontaktovat internetový obchod www.spodni-pradlo-leontyna.cz, kde na Vás čekají tisíce druhů spodního prádla sedmdesáti značek, a kde Vám ochotně poradí! 

Zdroj, foto: www.spodni-pradlo-leontyna.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z mletého masa

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.