Vyfotil jsem Klause s Johnem na tajné schůzce, tvrdí paparazzo

20.10.2009 | Revue

Odehrálo se tajné setkání prezidenta Václava Klause s Radkem Johem, leadrem strany Věci veřejné?

Fotografie, které jsme získali, tomu mohou nasvědčovat. Podle zřejmě amatérského paparazza, který redakci fotografie nabídl, se toto jednání uskutečnilo před několika dny v Johnově vinném sklepě na jižní Moravě. Setkání trvalo podle tohoto zdroje necelou hodinu.

Oba politici nejdříve seděli v altánku u vinného sklepa a poté se odebrali dovnitř. Ochranka prý zůstala po celou dobu schůzky v autě.

Zda se návštěvu skutečně uskutečnila, se zatím nepodařilo potvrdit. Tiskový odbor Kanceláře prezidenta ČR na náš dotaz do uzávěrky tohoto článku neodpověděl.
Dosud se nám nepodařilo sehnat ani vyjádření Radka Johna. Jeho mobil je od rána nedostupný.

"Pan John má teď soukromý program na Moravě. Až se s ním spojíme, jistě se k této záležitosti vyjádří," sdělili na sekretariátu Věcí veřejných.

Politika nebo vínko?
Pokud fotografie nelžou, mohlo jít o tajné politické jednání prezidenta s Johnem, bývalou hvězdou TV Nova, jehož strana podle zářijového průzkumu agentury STEM překročila magickou pětiprocentní hranici potřebnou pro vstup do Sněmovny v nadcházejících volbách.
Mohlo ale jít o ryze soukromou návštěvu. Klaus se s Johnem může znát ještě z doby jeho téměř šestnáctiletého působení v TV Nova. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.