Vojtko čeká na smrt Daniela Hůlky!

26.09.2009 | Revue

Muzikál Dracula vychází na CD. Zatímco na jevišti Divadla Hybernia se v hlavní roli střídají s Danielem Hůlkou (41) zpěváci Marián Vojtko (36) a Pepa Vojtek (44), na cédéčku si ani neškrtnou.

"Samozřejmě že mi to vadilo, ale nic s tím nemůžu dělat," postěžoval si věčně druhý zpěvák Marián Vojtko. "Ale to si budu muset počkat, až Dan natáhne bačkory," dodal žertem. Hůlka se ale na onen svět nechystá. Nedávno doslova utekl hrobníkovi z lopaty, když vyvázl bez škrábnutí z havárie na motocyklu. Teď má velké pracovní i osobní plány.

Touží po zlosynech!
Marián Vojtko, původem Slovák, který patří k neobsazovanějším muzikálovým hercům, tvrdí, že nejraději by hrál jenom zlosyny. Na křtu cédéčka Dracula, který si nenechal ujít, Danovi gratuloval a s chutí se vrhnul na tatarský biftek. Syrovým masem se ládovaly i přítomné dámy Leona Machálková a Vendula Svobodová.

Vojtko zároveň přiznal, že jeho snem je zahrát si Fantoma opery. Ten se mu ale hned tak nesplní, protože slavný muzikál žádné české divadlo zatím nechystá. Marián se tak musí smířit s tím, že se s Danielem Hůlkou opět podělí o hlavní roli. Tentokrát však nepůjde o žádné drama, ale o úsměvný muzikál Baron Prášil.

Ve čtvrtek (17. 9.) Vojtka čekala premiéra operety Polská krev v Hudebním divadle Karlín. Ta má být událostí podzimní divadelní sezóny.
"Přiznám se, že operety moc rád nemám. Jsem svou vizáží a figurou předurčený k tomu hrát milovníky. Je to takové chození zprava doleva a vyznávání lásky. To mě moc nebaví. Polská krev je ale výjimkou, protože režisér pojal představení s humorem a nadsázkou," pochvaluje si Vojtko. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.