Vítek Pokorný přiznává:
Já chci jen Lucii!

21.06.2010 | Revue

Scenárista a producent Vít Pokorný (44) se dal údajně dohromady opět se svou manželkou, herečkou Lucií Zedníčkovou (41). Nebylo by divu. Vítek se nikdy netajil tím, že Lucii, se kterou má dvě děti, nikdy nepřestal milovat.

Herečku kdysi tak dlouho uháněl, až mu nakonec řekla ano, ale po patnáctiletém manželství od něj utekla za hercem Petrem Štěpánem. A vzala s sebou i dvanáctiletého syna Mikuláše a pětiletou dceru Amélii.

Vítek ale na svoji lásku nezanevřel. Aby zapomněl, dokonce odjel pracovat na Ukrajinu, kde vedl soutěž obdobnou SuperStar, jen na základě jiné licence.
Ani tam ho ale žádná krasavice neuhnala. Večery v hotelu si krátil psaním knížky. A nelituje.

"I když, těžko říct, je to zkušenost k nezaplacení. Strašné rozdíly chudoby a bohatství, prázdnoty, dobrosrdečnosti slovanských duší, prostě blázinec…," zamýšlí se Vít Pokorný.

Na nedávném křtu své knížky Na náš pohřeb do smrti nezapomeneme byl ještě bez partnerky. Dámskou společnost mu dělala maminka.

Korzu tehdy řekl: "Některé Ukrajinky jsou opravdu moc krásné, a vzhledem k současné ekonomické situaci na Ukrajině o cizince dost stojí, někdy se jim ani nedivím. U mě ale nemají šanci, já mám zájem jen o jedinou ženu." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.