VICTORIA´S SECRET - nejoblíbenější prádlo v Americe!

23.11.2010 | Krása a móda

Potrpíte si na mimořádně krásné spodní prádlo? Pořiďte si spodní prádlo značky, která patří mezi nejoblíbenější v Americe! Poradíme Vám, kde ho pořídíte za bezvadnou cenu!

Nestyďte se pochlubit 
Dobám, kdy odhalení nejmenšího kousíčku spodního prádla na veřejnosti znamenalo velké faux pas, už naštěstí definitivně odzvonilo. Moderní ženy dnes nosí tak krásné spodní prádlo, že by byla věčná škoda se s ním alespoň nenápadně nepochlubit. Ledabylé vyklouznutí ramínka zpod šatů, nebo kousek krajky, která se zableskne, když usedáte na barovou stoličku v bokovkách, je neobyčejně sexy. Ovšem pouze v případě, že pod horní vrstvou oblečení nosíte spodní prádlo, které má opravdu styl. Trendy jsou nápadité kousky vyvedené v atraktivních barevných odstínech, jako je například fuchsiová, tyrkysová, ale i starorůžová nebo fialová. Naše tipy: Oranžovohnědá podprsenka VICTORIA´S SECRET s kosticemi a krajkovou ozdobou ve výstřihu díky svým elegantním trojitým ramínkům poskytne spolehlivou oporu i majitelkám bujnějšího poprsí. Romantická lehce průhledná podprsenka VICTORIA´S SECRET s kosticemi a košíčky zdobenými výšivkou sluší světlovláskám i tmavovláskám. Přívěšek s korálky podtrhne její jemnost. Podprsenka má nastavitelná široká ramínka. Že se lépe cítíte v černé nebo sportovní podprsence? Žádný problém. Stačí si jen vybrat ve fotogalerii na www.outletfashionshop.cz

 

Udělejte si radost
Pokud chcete příjemně překvapit svého partnera, doplňte podprsenku tangy v odlišném barevném odstínu. Náš tip: Tyrkysově modrá tanga s celoplošným květinovým potiskem. Milujete růžovou? Oblékněte pod sukni či kalhoty růžová tanga VICTORIA´S SECRET s širším krajkovým volánkem, který hezky obepne boky a zdůrazní Vaši ženskost. Pokud preferujete kalhotky s větším množstvím látky, jistě se Vám budou líbit fialové kalhotky VICTORIA´S SECRET VERY SEXY zdobené lehce průhlednou krajkou střižené do pasu se širokými boky. Objevte tajemství jedné z nejoblíbenějších značek ve Spojených Státech, která obléká nejintimnější partie žen již od roku 1977. Originální spodní prádlo vysoké kvality pořídíte za mimořádně nízké ceny v e-shopu www.outletfashionshop.cz. V obchodě najdete také formující prádlo, prádlo na celulitidu a bohatou nabídku dámského i pánského oblečení známých značek, jako je například REPLAY, MEXX, VERO MODA a další. Vánoce se blíží, udělejte si radost překrásným spodním prádlem i oblečením!

www.outletfashionshop.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.