Stodola Michala Tučného už má nového majitele

30.08.2010 | Revue

Legendární stodola zpěváka Michala Tučného má patnáct let po jeho smrti (+10. 3. 1995) nového majitele. Za kolik ho prodala ale nechce vdova po králi české country prozradit.

Proslýchá se, že za pět až deset milionů korun.
O důvodech prodeje se ovšem Marta Novotná Tučná nakonec rozhovoří.
"Neměla jsem už sílu provádět ani běžnou údržbu. Objekt má vlastní vodárnu, velmi rozlehlou travnatou plochu, náklady byly příliš vysoké," vypočítává vdova po známém zpěvákovi, proč se vzdala posledního útočiště svého muže.

Marta milované Hoštice neopustila, spolu se svým přítelem si postavili roubenku v horní části vesnice. Zpěvákovou ženou byla od roku 1980. Vzali se poté, co se Michal definitivně rozešel se zpěvačkou Evou Olmerovou.

"Většinu věcí po Michalovi jsem si odstěhovala, stodolu jsem definitivně opustila před čtrnácti dny. Ale například v místnosti, kde jsme se scházeli s přáteli, zůstalo ještě, už jsme je neměli kam dát…," říká Marta smutně.

Jak s nimi naloží nový majitel, neví. Nemá ponětí ani o tom, zda bude ve stodole bydlet. Není prý vyloučeno, že ho přestaví na pension, nebo objekt bude sloužit jako rekreační objekt.
Jedno ví Marta Tučná zcela jistě - prodejem statku oblíbeného zpěváka Michala Tučného nekončí legendární country festival, který se letos v Hošticích konal už po třinácté.

"Už chystáme čtrnáctý ročník," prozrazuje.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.