Rajská varuje ženy:
Pozor na psaníčka!

30.08.2010 | Krása a móda | Revue

Módní návrhářka Beata Rajská (47) upozorňuje, že ženy by si měly dát pozor na psaníčka. Nemá samozřejmě na mysli ta milostná, ale kabelky v tomto tvaru, které byly hitem před téměř sto lety.

Už několik sezón jsou opět "in", nositelce však mohou přinést nejedno úskalí.

"Psaníčka jsou velmi elegantní, zvláště ke společenskému oblečení, ale vyžadují také umění je nosit. Snadno se může stát, že vyklouznou z ruky," říká jedna z předních dam české módy.
"Například pokud držíte talířek a jíte, je nutné ji odložit nebo svírat pevně pod rukou v podpaží,"upřesňuje Beata Rajská.

Fakt, že klasická dámská kabelka ve tvaru psaníčka nemá žádný úchyt nebo ouško, musí mít proto majitelka stále na zřeteli. Hlavně zpočátku, než si zvykne ji nosit. Jinak se stane, že jí vyklouzne na zem, a pokud bude mít dotyčná opravdu smůlu, otevře se a různé ženské propriety se rozletí na všechny strany.

V nabídkách značkových prodejen se dají najít i speciální psaníčka, jejichž návrháři s roztržitostí žen počítají. Mají nenápadné držátko, dost podobné klice. Tyto modely značkových psaníček ale patří k cenově dražším…

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.