Přivítejte jaro v hezkém barevném prádle

10.03.2011 | Krása a móda | Nákupy

Milé dámy, s jarem přichází čas oživit náš šatník spodního prádla. Proč ale zůstávat jen u bílé, černé a tělové klasiky, když existuje tolik krásných barev? Udělejte radost sobě i svému partnerovi a přivítejte jaro v barevném spodním prádle!

Rozsviťte svůj šatník Jednobarevné podprsenky v tradičních barvách jsou velmi praktické, protože se dobře kombinují s vrchními vrstvami našeho oblečení. Ale nepřipadá Vám střídání bílé a černé podprsenky poněkud fádní? Proč si trochu nezpestřit šatník spodního prádla a neprosvítit jej prádlem ve slušivých barevných odstínech a vzorech, které si mohou dovolit i decentní dámy? Přinášíme Vám několik tipů. 

Atraktivní podprsenky
Svůdná podprsenka typu push up PIGEON M-07 v barvě mocca Vaše poprsí krásně vyzdvihne, opticky zvětší a vytvoří tak naprosto dokonalý dekolt. Podprsenka nás zaujala svým úžasným střihem s květinovou výšivkou. Krásně barevné podprsenky potěší především romanticky založené ženy. Nádherně zdobená podprsenka AXAMI V-1091 představuje smyslné spojení luxusu a starosvětskosti. Jestliže na černé a bílé přece jen trváte, vsaďte na neotřelou eleganci s motivem černobílých květů. Push up podprsenka Axami V-1051 je zdobená mašličkou a má praktické nastavitelná i odepínatelná ramínka. Pokud ráda nosíte soupravy, jistě uvítáte, že si ke každé z těchto podprsenek můžete pořídit také tanga. 

     

Pro barevné svádění 
Ve Vašem šatníku by však nemělo chybět ani spodní prádlo, ve kterém svého partnera překvapíte. 
Náš tip: Vklouzněte do korzetu Giovanna Pink se šněrováním po stranách, který dokáže vykouzlit neodolatelně svůdnou siluetu. Rukávky dominující svou rozevlátostí lákavě halí lokty a přidávají Vašemu dekoltu na hravém šarmu.

       

Prádlo na dobrou noc
Když se večer setmí, dostávají se ke slovu svůdné noční košilky. Elegantní sexy košilka Livia Corsetti pink z jemného delikátního tylu zdobená krásnou krajkou Vám propůjčí křehkost Šípkové Růženky. Pokud preferujete spíše bledě modrou, pořiďte si mladistvé šaty LivCo Corsetti Caprice zdobené kanýrky se stříbrným lemováním a velkou stříbrnou mašlí. Za chladných večerů oceníte spíše komfortní pyžamo. Módní dámské pyžamo Arkon Ksenia II je zárukou nerušeného pohodlí a navíc Vám bude slušet. Růžový vršek pyžamka s krátkým rukávem a dlouhé krémové kalhoty s potiskem tvoří pěkný komplet. Všechny tyto krásné modely a mnohem více nakoupíte na Hezké prádlo.cz. Přejeme Vám příjemný nákup!

www.hezkepradlo.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.