Prezidentkou zůstávám, vyvrací Kuchařová pomluvy

16.02.2010 | Revue

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (22) prožívá poslední týdny nátlak ze strany médií, že jako prezidentka Miss ČR neobstála ve funkci, když se nechala připravit o světovou soutěž krásy Miss World.

Dokonce se objevily spekulace, že byla odvolána z postu prezidentky soutěže. Ona to ale vyvrací.

"U českých médií už jsem zvyklá na ledacos. Nepřekvapila mě ani tahle informace," svěřila se Kuchařová s tím, že ve funkci samozřejmě zůstává.

"Je to naprostá hloupost. Naopak. Pokračujeme v naší filozofii. To, že jsme neprodloužili licenci s Miss World, absolutně nic neznamená. Kromě klasického finále chceme udělat i Miss Československo a v příštích letech ho rozšířit na víc zemí. To je jedna z věcí, která se bohužel lidem z Miss World nelíbila," vysvětlila.

Kromě toho řešila Kuchařová i problémy s charitou.

"Chceme, aby peníze, které soutěž vydělá, byly rozděleny mezi české projekty. S tím měli lidé z Miss World také problém. Chtěli, abychom to dávali na jejich charitu, do které my nevidíme a nevíme, kam peníze jdou," říká Taťána.

Proto se prý rozhodli s Miss World dále nespolupracovat.
"Měli jsme s nimi několik střetů a média to hned podávají tak, že jsme něco ztratili. Není to ale pravda," uzavírá rodačka z Trnavy rozčileně. 

Zdroj, foto: Samphoto

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.