Pravěké bakterie z Mrtvého moře ukrývají tajemství zdraví, tvrdí odborníci


Léčivé účinky bahen jsou lidstvu známy již po tisíciletí. Až se současnou moderní dobou a četnými výzkumy však zjišťujeme, jak zázračné a vzácné látky v sobě léčivé bahno opravdu skrývá. Zvláště to z izraelského Mrtvého moře, které patří mezi nejunikátnější.

"Mrtvé moře obsahuje vzácné archebakterie, na které upozornil nositel Nobelovy ceny profesor Ilja Mečnikov (1845 - 1916). Ten je dodnes považován za jednoho z největších imunologů světa," říká Lucie Balážová ze Studia Terapie & Fitness Michael Moder, specialistka na podpůrnou léčbu produkty z Mrtvého moře.

Archebakterie jsou stejně staré jako samotná planeta. Na Zemi existovaly již v době, kdy zde ještě nebyl kyslík. Právě tyto organismy mají podle odborníků unikátní léčivé vlastnosti.

"Každá lidská buňka má schopnost se léčit. Pouze je potřeba tento přirozený mechanismus nastartovat. Tomu může značně pomoci právě tato pradávná bakterie, která má schopnost dostat se až k jádru lidské buňky a nastartovat její havarijní systém," vysvětluje renomovaný alternativní terapeut Michael Moder, jehož léčebných technik a dovedností využil v nedávné době například houslový virtuos Pavel Šporcl.

Bakterie léčí hemoroidy, ledviny i játra
Výčet zdravotních problémů, které lze pomocí výtažků z Mrtvého moře s biorganominerálním komplexem a obsahem prapůvodních buněk úspěšně léčit, je podle autora Moderovy metody rozsáhlý.

"Velmi dobré výsledky se týkají například léčby hemoroidů, oslabené funkce jater či ledvin, kožních onemocnění, infekčních a gynekologických onemocnění a obtíží spojených s klimakteriem," uvádí terapeut.

Preparáty z Mrtvého moře jsou doplňkovou léčbou ke klasické medicíně.
Podle specialistů je vždy lepší využít rad školeného terapeuta, který dokáže klientovi doporučit nejvhodnější formu léčby v kombinaci s doporučením lékaře.
"Je nutné také upozornit, že běžné dostupné produkty z Mrtvého moře archebakterii neobsahují," uzavírá Balážová.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.