Prádlo proti celulitidě skutečně funguje


Trápí Vás pomerančová kůže? Nedovolte jí, aby Vám kazila postavu a podrývala sebevědomí. Noste speciální prádlo proti celulitidě, které dokonale vyhladí všechny problematické partie.

Boj s celulitidou 
Masáže, krémy, diety, plavání, jízda na kole a další druhy sportu, to všechno jsou zbraně, které používáme v nekonečném boji s obávaným pomerančovým strašákem jménem celulitida. Možná jste již vyzkoušela mnoho metod, ale vzhled Vaší pokožky na problematických partiích, jako jsou stehna, boky, bříško a zadeček, se takřka nezměnil. Možná jste na cestě za krásnější pokožkou bez nevzhledných hrbolků dokonce utratila nemalé částky. A možná jste přestala věřit, že existuje spolehlivý recept, který dokáže problém s celulitidou vyřešit. Tento recept ale opravdu existuje. Prozradíme Vám ho na následujících řádcích.

 

Tajemný recept 
Několik hodin letu od našeho kontinentu v daleké a horké Brazílii vyvinula firma Scala vlákno, které má zázračnou vlastnost, a to, že dokáže účinně odbourávat celulitidu. Jak je to možné? Speciální vlákno obsahuje drobné mikrokrystaly, které způsobují tzv. mikromasáž. Pokud na sobě nosíte oděv utkaný z tohoto vlákna, mezi látkou a Vaší kůží dochází ke vzniku příjemného tepla a vytváří se zde mikroklima, což přispívá k podpoře krevního oběhu. Výsledkem je dostatečné prokrvení pokožky pod oděvem a blahodárný vliv na kůži, ze které odchází tuk. Pokožka se stává hladkou a příjemně mění svou barvu.

 

Prádlo Vám pomůže
Pro spodní prádlo proti celulitidě nemusíte až na jihoamerický kontinent. Lze ho pohodlně koupit také u nás. V internetovém obchodě www.monaclassic.cz jsme objevili široký sortiment spodního prádla proti celulitidě. Vysoké i nízké kalhotky, legíny, podkolenky a pro náročnější zákaznice také poziční podprsenky, to vše zde najdete za rozumnou cenu. Kalhotky tradičně patří mezi nejžádanější zboží, což je dáno tím, že neproblematičtější partie představují stehna a zadeček. Můžete si je pořídit v různých délkách. Poziční podprsenky dokážou zázračně změnit postavu. Donutí svou nositelku, aby se narovnala a vzpřímila, čímž ji učiní vzhledově atraktivnější. 
Ponožky proti celulitidě si zamilujete. Nohy Vás v nich nebudou bolet ani při dlouhém chození. Jsou výborné do letadla, na dlouhé cesty autem či autobusem, kde se postarají o dokonalé prokrvování nohou od kolen dolů. Díky nim budete pohodlně cestovat s nohama pěkně v teplíčku a bez rizika vzniku křečových žil nebo popraskaných žilek. Stahovací prádlo proti celulitidě problematické partie opticky zpevní, zeštíhlí a pustí se do účinné likvidace nevzhledných polštářků. Vyzkoušejte prádlo proti celulitidě na vlastní tělo! Výsledky jeho pravidelného nošení Vás mile překvapí.

www.monaclassic.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a celulitida, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.