Podhůrský si při zkoušce Robina Hooda ošklivě poranil záda

30.08.2010 | Revue

Zdeněk Podhůrský (51) strávil pracovní léto. Celé prázdniny zkoušel dvě úlohy na jevišti Divadla Kalich. Ze zkoušek si odnesl ošklivé šrámy na zádech, které se hojí dosud. Na dovolenou se herec chystá až na podzim.

Poté, co se vrátil začátkem července s rodinou z čundru po Itálii, už jen zkouší. V divadle je téměř každý den a nezbývá mu, než si o oblíbeném flámování s přáteli nechat zdát.

"Mám pracovní prázdniny, tak ani nemůžu moc kalit. Máme náročné zkoušky, kde je spousta šermu. Takové zkoušky jsem ještě na jevišti nezažil," přiznal Podhůrský.

Jak potvrzují i další muzikáloví herci, zkoušky Robina Hooda jsou skutečně náročné na fyzičku i na soustředění. A mnohdy zde dochází k pádům i zraněním. Ani Zdeněk nebyl výjimkou a před několika dny si ošklivě poranil záda. Má je sedřená po pádu z klády.

"Nemůžu si ani dovolit přijít nepřipravený a už vůbec ne třeba zbouraný z mejdanu," svěřil se Podhůrský.

A jak k úrazu došlo?
Vzal si jiné boty i kalhoty, než ve kterých obvykle zkoušel. Vybíhal na kládu a ztratil balanc. Ze dvou metrů spadl na zem - přímo na záda.

Téměř současně s premiérou představení Robin Hood se Zdeněk Podhůrský objeví i na obrazovce TV Nova. Zhostil se role moderátora a v české verzi divákům zprostředkuje maďarský seriál pokerových turnajů amatérských hráčů ze střední Evropy.

Kromě hráčů z Maďarska se účastní i zástupci Česka, Slovenska, Rumunska, Bulharska, Chorvatska, Srbska, Slovinska a Polska.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.