Podhůrský a svatba? Ani náhodou!

25.02.2010 | Revue

Herec, zpěvák a galerista Zdeněk Podhůrský (50) stále nechce o svatbě ani slyšet. Už přes tři roky randí s přítelkyní Ilonkou (22), ale k oltáři se nehrne.

"Nepotřebuji na vztah papír. Jsem spokojený, partnerka si také nestěžuje, tak proč se hrnout do sňatku. Jednou to přijde, ale kdy, to neřešíme," odvětil Zdeněk.

Jak tvrdí, stejně by to ani časově nešlo skloubit. Podhůrský nedávno skončil jako majitel restaurace. Jako spolumajitel galerie se taky moc pracovně neangažuje. Podle něj prostě nelze "sedět na několika židlích najednou".

"Trošku jsem tyhle aktivity musel posunout do pozadí. V galerii na Smíchově jsem sice stále jako spolumajitel, ale moc mne tam nezastihnete. Na všechno dohlíží moje exmanželka, s níž máme dobré vztahy, takže tuhle starost jsem přesunul na její bedra," prozradil herec a zpěvák.

V současné době je vytížen hlavně coby muzikálový herec a příležitostný pěvec, vystupuje a "trénuje" se svojí kapelou a na léto chystá pro své příznivce překvapení.
"Rád bych s partou kamarádů nastudoval jednu hru, sice s pár písničkami, ale jinak klasické divadlo. A přes prázdniny bychom s ní jezdili po venkovských štacích," plánuje Podhůrský.

Název představení ani o čem bude prý neřekne. "Je to zatím ještě v plenkách a pak, kdyby všechno vykecal, nebylo by to překvapení," dodal Podhůrský s tajemným úsměvem. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.