Playmate zradila navigace, málem prošvihla přehlídku!

20.05.2009 | Revue

Silikonová kráska Vlaďka Erbová (27) je zodpovědná modelka. Jen co dofotila kolekci šatů na italských plážích, sedla za volant, aby dorazila včas do Prahy na přehlídku v klubu Misch masch.

Kvůli chybné navigaci se ale v Rakousku točila v kruhu a málem nedojela vůbec!
"Jelikož mám jednu z nejdražších navigací na trhu, myslela jsem si, že bude také jednou z nejkvalitnějších. Nicméně nebylo to poprvé, co mě naprosto zradila," posteskla si Erbová. Před rakouským Salzburgem totiž modelku s typickým krátkým účesem navigace svedla z dálnice a Vlaďka se tak mohla při projížďce napříč rakouskými horami a vesničkami kochat jejich krásou.

"V tu chvíli jsem chytla strašné nervy, protože čas příjezdu do Prahy na navigaci se o hodinu a půl prodloužil, a to bych na přehlídku nestačila dojet. Navíc v Rakousku mají na dálnicích přísná omezení rychlosti, která kvůli desetitisícovým pokutám není radno porušovat," pokračovala Vlaďka.
Na přehlídku, kde předváděla oblečení značky Underground speciálně navržené pro českou hokejovou reprezentaci, nakonec dorazila včas, ale s jazykem na vestě.
"Když jsem dojela, byla jsem vyčerpaná a unavená. Nejvíc ze všeho jsem myslela na svoji dceru Viktorku, až se po přehlídce rozjedu domů za ní," vzpomínala Erbová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.