Petr Janda stříhal pupeční šňůru své dcery Anežky

04.08.2009 | Revue

Emotivní okamžiky prožíval včera (3. 7.) zpěvák a hudebník Petr Janda (67) při porodu své dcery Anežky (50 cm, 2860 gramů).

Šéf Olympiku byl osobně přítomen na porodním sále a osobně přestřihl pupeční šnůru.

"Poprvé v životě jsem viděl na vlastní oči zázrak zrození nového života. Byl to neuvěřitelně silný a emotivní zážitek. Neváhám říct, že jsem u porodu zřejmě prožil jeden z nejkrásnějších okamžiků svého života. Mám nádhernou dceru a báječnou manželku. Jsem nesmírně šťastný," svěřil se Janda.
"Porod proběhl velmi rychle a všechno bylo v absolutní pohodě. Anežku jsme na svět vítali společně s Alicí a lékaři mě na závěr nechali, abych přestřihl pupeční šňůru. Na ty okamžiky nikdy nezapomenu," dodal.

Malá Anežka přišla na svět v pražské porodnici v Podolí. Ta je mezi celebritami velmi oblíbená. Ve stejném zařízení například přišly na svět obě dcery Karla Gotta. Petr Janda si porodnici nemůže vynachválit.

"Zdejší personál má vynikající úroveň. Od samého začátku se k nám choval skvěle a oba jsme absolutně spokojení. Dnes nás učili jak správně dcerku přebalovat, koupat, pudrovat a podobně. Anežka se má čile k světu a teď zrovna kojíme," prozradil zpěvák.
"Holky si do Jevan přivezu ve čtvrtek nebo v pátek. Všechno už máme pro miminko připravené. Pokoj, výbavičku, kočárek a prostě to co je potřeba. Už se nemůžu dočkat až je budu mít doma."

Svojí dceři dal štastný otec "do kolébky" zlaté naušnice, které nechal na zakázku vyrobit v luxusním pražském klenotnictví. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.