Ondřej Ruml skončí v chatrči

26.06.2009 | Revue

Zpěvák Ondřej Ruml (26) se už moc těší na prázdniny.

Chystá se totiž na velkou cestu, kterou povede jeho padesátiletá maminka.

"Mamka teď oslavila padesátiny a s mým tátou bývali trampové. Jezdívali jsme pod stany, spávali i pod hvězdnatou oblohou. Pamatuji si, že mi bylo pět let a už jsem pobýval s rodiči pod širákem," svěřuje se Ondřej Ruml. "To se jezdilo ještě jen po Česku. Ale letos vyrazíme celá rodina zvlášť do daleka. Do Tanzánie, do národního parku, a skončíme někde na Zanzibaru v chatrči. My milujeme cestování, ale ne to organizované a po hotelích. Tohle bude tedy velké dobrodružství."

Zúčastní se ho, jak se Ondřej svěřil, celá rodinná parta, kromě jeho maminky také její přítel a bratři. "A maminka tomu bude velet," směje se Ondřej Ruml, který se zatím připravuje na roli Raimonda, dětské lásky Johanky z Arku v připravovaném muzikálu v Divadle Kalich. A také zkouší představení Kudykam, které se uskuteční na podzim ve Státní opeře.
"Zatím mám plno pracovních povinností, především se učím šermovat. Mám totiž na jevišti s postavou kapitána La Hira v podání Jiřího Zonygy velký souboj. Musím s ním i praštit o zem. Oba jsme sice velcí, máme přes sto devadesát centimetrů, ale já jsem hubeňour a Zonyga je více než stokilový. Takže než vyjedu na dovolenou, ještě si užiji pády na jevišti," uzavírá Ruml.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.