Ondřej Brzobohatý pracuje na dítěti, chce si udobřit otce

19.05.2010 | Revue

Jediný syn herce Radka Brzobohatého (77) a slovenské herečky Hany Gregorové (57), moderátor, hudebník a herec Ondřej Brzobohatý (27), plánuje pořídit si rodinu.

"Samozřejmě že chceme mít dítě," prozradil všestranný umělec.

A přestože se neustále věnuje svým početným pracovním aktivitám, tvrdí, že manželku nezanedbává.
"Trávíme spolu víkendy a jezdíme často na výlety," upřesňuje Ondřej, který už se těší na společnou dovolenou. Tu letos chtějí strávit v jižních Čechách. Jak se mu to podaří sladit s pracovními závazky, to už ale raději neupřesňuje.

Ondřej, který podílel na realizaci projektu Michala Horáčka Kudykam, nebo je autorem znělek k pořadům Konečně jsi tady, Pustit žilou či k úspěšné televizní soutěži Hádej, kdo jsem!, totiž přijal roli v obnoveném muzikálu Jesus Christ Superstar v Hudebním divadle Karlín. Takže v létě ho čekají perné zkoušky. Navíc chystá nové hudební aktivity v moravské metropoli Brně.

S o tři roky starší Johankou, která je PR manažerkou, Ondřej před svatbou šest let chodil. Svoji jsou už dva roky. S matkou a otcem, kteří ani nepřišli na svatbu, si ale mladí moc nerozumějí. Vše by se ale možná změnilo, kdyby na svět přišlo vytoužené miminko...

A i když se tehdy šuškalo, že se "museli" brát, je pár stále bezdětný. "Ne, že by se nedařilo, ale netlačíme na pilu. Až to přijde, tak to přijde," pokrčí Ondřej rameny.
Jeho žena Johanka navíc od května předcvičuje jógu, která pomáhá ženám, kterým se nedaří přijít do jiného stavu.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.