Objevte kouzlo tantrické masáže


Pokud se ráda necháváte masírovat, nezůstávejte pouze u klasických masáží. Zkuste něco nového! Tantrická masáž udělá dobře Vašemu tělu i duši.

Blahodárný rituál
Možná jste už o tantrické masáži slyšela. Jedná se o novinku, která si během posledních několika let rychle získává velkou oblibu a rostoucí zájem mnoha mužů i žen. Tantra masáž nabízí nejen regeneraci těla jako mnoho tradičních masáží. Je ojedinělá tím, že napomáhá také objevení skrytého potenciálu naší sexuality a navození dlouhotrvajících prožitků radosti a lásky, po kterých všichni tak toužíme.

Jedná se o něžný smyslný rituál celostní masáže těla s prvky novodobé tantry využívající poznatků starobylých tantrických nauk a současné psychologie, která se mimo jiné zaměřuje na práci se sexualitou. Součástí této masáže může být i masáž těch nejintimnějších částí vašeho těla. Ovšem pouze v případě, že si to přejete. Masážní procedura člověka do hloubky zrelaxuje, oživí, nabije energií, rozzáří a zkrášlí. Kromě toho pomáhá naučit se milovat vlastní tělo a cítit se krásná. Pro své blahodárné a uvolňující účinky se tantrická masáž stala také vyhledávanou terapií napomáhající při léčbě traumatu, například po gynekologické operaci, při zranění při porodu, anebo v případě různých forem sexuálního zneužití. Protože pomáhá probudit životní energii, lze ji využít i ke zmírňování depresí, stejně jako při léčbě fyzických nemocí.

    

Masáž dle Vašeho přání 
O tom, jak si užijete tantrickou masáž, rozhodujete Vy sama. Dle Vašeho přání lze celou proceduru zaměřit buď na samotný prožitek, nebo na učení o vlastním těle a sebepoznání, stejně jako na léčení některých fyzických či psychických neduhů. Sama se rozhodnete, zda si budete přát zahrnout také intimní část masáže. Stejně tak si zvolíte, zda si přejete, aby Vás masíroval muž, anebo žena. Cílem je, abyste se cítila pohodlně a tantra masáž se pro Vás stala neobyčejně příjemným a inspirujícím prožitkem, který obohatí Váš život. Délka masáže je rovněž otázkou Vaší volby. Může trvat od 1h do 5h. Pro plný prožitek se ženám doporučuje 2-3h masáž. Na masáž můžete jít i spolu s kamarádkou nebo s partnerem. Muži se už díky přijímání msáže automaticky učí citlivosti něžnosti, která bude přínosem i pro jejich partnerský vztah. A tak uděláte mnoho i pro sebe, když svého miláčka překvapíte originálním dárkem. A budete-li chtít, můžete se tantra masáž také naučit.

Máte chuť tantrickou masáž vyzkoušet? Svěřte se do rukou profesionálního maséra či masérky. Dopřejte si ověřenou kvalitu v prvním českém relaxačním a vzdělávacím centru pro tantra masáž Tantra Spa Prague. Zde Vás čeká přátelský kolektiv profesionálních tantra masérů a masérek. Ti byli do týmu Tantra Spa vybráni nejen na základě absolvování ročního certifikovaného profesionálního výcviku v tantra masáži u školy Tantraworld, ale také díky upřímnému zájmu být pro druhé, pomáhat jim a inspirovat je.

A ještě tip na závěr: chcete-li svůj požitek prodloužit, nechat se hýčkat dlouho a ušetřit, vypravte se na masáž v jakýkoliv den v týdnu v dopoledních hodinách, kdy s použitím hesla „ranní ptáče“ můžete získat 20% slevu na všechny typy masáží!

Potřebné kontakty najdete na www.tantraspa.cz nebo na www.tantraworld.cz! Vychutnejte si svou masáž!

www.tantraspa.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z mletého masa

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.