Miss Králová:
"Asi budu mít zase kluka, ale uvidíme!"

14.04.2009 | Revue

Bývalé modelce, Miss ČR 2005 Lucie Kaufman-Králové, by se zhruba za tři měsíce mělo narodit druhé dítě. S manželem, podnikatelem a milionářem Zdeňkem Kaufmanem (37), patří k těm párům, které chtějí vědět, zda se mají těšit na holčičku, nebo kluka.

Co se jim má narodit, je ale prý zatím stále ve hvězdách.

"Měla bych jít v nejbližších dnech zase na ultrazvuk, tak se to snad konečně definitivně dozvíme. Děťátko bylo vždycky tak natočené, že je to zatím na sto procent těžké určit. Doktor sice říkal, že to bude kluk, ale ani on to úplně nepotvrdil. Původně jsem chtěla holčičku, teď je mi to úplně jedno. Buď to bude Nikolka, nebo Richard," prozradila Korzu Lucie.
Králová se se svým dvouletým synem Robertem nedávno zúčastnila křtu internetové Baby televize.
Zatímco Robert řádil s dětmi, ona si s dalšími těhulkami - nejvíce se Štěpánkou Duchovou - vyměňovala zkušenosti. Svěřila se jim, že pro miminko žádnou zvláštní výbavičku nechystá. 

Postýlka i oblečení se budou dědit. No a co…
"Jak postýlku, tak oblečení bude dědit. Mám to vlastně hodně ulehčené, holčičce bych později samozřejmě nějaké ty holčičí věci přikoupila," přemýšlí nahlas stále půvabná Lucie.
I do budoucna počítá, že mladší dítě bude nosit po svém sourozenci věci. A že by mu to vadilo, si vůbec nemyslí.
"Já jsem ze tří dětí a jsem nejmladší, vždycky jsem nosila oblečení po sourozencích a nikdy jsem neměla žádný nepříjemný pocit. Naopak, na některé věci jsem se dokonce těšila, až do nich dorostu," přiznává Lucie Kaufman-Králová.
V současné době se snaží maximálně věnovat dvouletému Robertovi.
"Ještě si spolu hodně užíváme, protože až přijde miminko, tak budu mít strašně běhání," vypráví Lucie.
Chůvu k dětem zatím nemá.
"Snad to zvládnu, pomáhá mi maminka, ale teď se necítí zdravotně dobře, tak zaskakuje i manžel. Umí dokonce i uvařit kaši a pravidelně ohřívá mléko," pochvaluje si Králová dovednosti svého partnera. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.