Mesarošová si pořídila hospodu

31.03.2010 | Revue

Silikonová modelka Dominika Mesarošová (24) myslí na zadní kolečka. Spolu se třemi známými si pořídili restauraci v Českých Budějovicích.

"Modelkou nebudu vždycky," vysvětluje Dominika. "A bohatý ženich na obzoru také není. Takže jsem se vrhla na podnikání."

Mesarošová je teď momentálně sama. Rozešla se se zámožným podnikatelem Petrem Puchtou. Zjistila totiž to, co všichni tušili. Že její partner je ve skutečnosti stále ženatý…

A tak se modelka rozhodla, že se na dobu, když už nebude žádaná na mole, zabezpečí.
Neodradilo ji ani to, že podnikat v pohostinství je časově velice náročné a riskantní. Mnozí známí umělci se o tom přesvědčili a dodnes splácejí dluhy. Ti šťastnější tento obor raději rychle opustili. Například nedávno zavřel Zdeněk Podhůrský v tichosti svoji palačinkárnu, kterou před rokem s pompou otvíral.

"Zatím chodím jen inkasovat tržby. Lidi, se kterými spolupracuji, dobře znám a absolutně jim můžu věřit," chlubí se Dominika Mesarošová.
Pak upřesňuje, že majitelé mají role rozděleny. Ona se stará o vybavení a celkovou estetiku prostředí.

"Teď jsem například řešila problém se staviteli kvůli malému prostoru na záchodě. A pak tam věčně chybí toaletní papír. Tak ho musím kupovat," popisuje Mesarošová své podnikání. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.