Medová kosmetika pro ženy i muže


Jestlipak už víte, co zabalíte letos pod stromeček? Pokud přemýšlíte o vhodném dárku pro svou maminku, sestru, kamarádku, ale i pro sebe, nebo dokonce pro Vašeho partnera, máme pro Vás skvělý tip. Udělejte radost medovou kosmetikou, která dokáže s pletí skutečné divy.

Sladký balzám
Med je právem považován za učiněný balzám na celé tělo. Jak by také ne, když obsahuje jedinečnou směs zdraví prospěšných látek. Tento blahodárný přírodní produkt posiluje organizmus, především srdce, je bohatý na bílkoviny, minerální látky, vitamíny a enzymy. Mezi další důležité složky patří organické kyseliny, aminokyseliny, hormonální látky, fruktóza, glukóza, sacharóza a voda. Není proto divu, že med s naší pletí dokáže učiněná kouzla. Nejenže ji dokonale vyživí, ale vymaže z ní všechny známky únavy a stresu. Tato schopnost je dána právě jeho složením. Med z velké části tvoří jednouché cukry, které se bez předchozí proměny vstřebávají přímo do krve. Odtud se krevním oběhem dostávají do všech tkání těla, zejména do svalů a jater, kde se při nadbytku ukládají jako glykogen. Glykogen se opět uvolňuje jako hroznový cukr. Díky tomu je pleť neustále vyživována. Pleť ošetřovanou medovou kosmetikou poznáte na první pohled. Je velmi vitální, pružná a svěží. 

          

Medové krémy
V zimním období je péče o pleť mimořádně důležitá. Každá žena potřebuje pleťový krém, který ji ochrání před vysycháním i před nepříznivými vlivy prostředí. Medový krém je v tomto případě naprosto ideální. Ptáte se, kde ho můžete koupit? Širokou škálu medových pleťových krémů vyrábí firma Pleva. Především pro zralejší pleť je vhodný medový krém proti vráskám, který regeneruje, zlepšuje elasticitu pleti a snižuje tvorbu vrásek. Medový peelingový krém lze zase doporučit zejména na mladou a mastnější pleť. Šetrně odstraní odumřelé buňky. Speciálně pro citlivou pokožku kolem očí je určen zvláčňující medový oční krém. Denní krém s medem s medem se hodí ke každodennímu ošetření všech typů pleti. Kromě toho, že pleť chrání před nepříznivými vlivy, jí dodává žádoucí pružnost. Naše pokožka si zaslouží péči také v noci. Mastný noční pleťový krém s medem pleť přes noc sladce hýčká a vyživuje ji po celou dobu spánku. A dopřejme trochu medového pohlazení i pánům. Součástí medové řady je také pánský pleťový krém, který pokožku promastí a snižuje negativní vliv holení, regeneruje. Všechny tyto medové lahůdky nakoupíte v internetovém obchodě www.pleva.cz.



www.pleva.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Tělová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.