Markéta Konvičková:
Výstřihy nenosím!

03.09.2010 | Revue

Markéta Konvičková (16), kterou si většina lidí pamatuje jako finalistku z Česko Slovenské SuperStar, jde za svým snem být zpěvačkou. Už má i početný fanklub, jehož členům se líbí i výběr jejího oblečení.

A co ráda nosí? Markéta má ráda sportovní módu, žádné svádivé nebo rafinované ženské modely v jejím šatníku nenajdete. Nenosí dokonce ani minisukně a už vůbec ne halenky s výstřihy. Markéta si potrpí na legíny, kraťasy, džíny a trička.

"Teď se chystám s rodiči do Los Angeles, tak doufám, že si tam koupím nějaké oblečení. Chci, aby se hodilo jak do školy, tak abych si ho mohla vzít na sebe i při podzimním turné," říká Markéta Konvičková.

A co se týče barev, Markéta doslova miluje tyrkysovou.
"Moc se mi líbí jasné, svítivé odstíny, nepotrpím si na šedou nebo béžovou, ani černá není vysloveně moje barva, " prozrazuje Markéta.

A co dělá s oblečením, když už ji přestane bavit?
"Něco rozdám a něco odvezeme na charitu. Do popelnice ho nenosím, zrovna jsme s mamkou probíraly skříň a přichystaly jsme balík věcí, které jim odvezeme. Vyhodit by to byla škoda, třeba ještě uděláme někomu radost," vysvětluje zpěvačka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.