Lutovská odletěla na Miss Universe, příteli musí stačit internet!

04.08.2009 | Revue

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (26) odlétla v pátek (31.7.) reprezentovat Českou republiku na soutěž krásy Miss Universe na Bahamy.

Přítele tak opět zanechala samotného. Věří ale, že vztahem to nijak nezamává. "Existuje přece internet," říká Iveta.

"Je mi líto, že přítel se mnou nemůže jet, ale věřím, že to beze mě zvládne. Navíc existují internet a mobil, takže spolu určitě budeme ve spojení," svěřila se krátce před odletem modelka, která přípravy na Miss Universe nechala na poslední chvíli.

"Začala jsem vše řešit, až když jsem se vrátila z Keni. Miss Universe pro mě tehdy byla až druhořadá. Vstřebávala jsem spoustu dojmů a chvíli pro mě bylo těžké vrátit se zpět do běžného života," tvrdí kráska, která podnikla cestu do Keni v rámci humanitární pomoci společnosti Adra.

První, co po příletu zpět do České republiky musela zařídit, byly šaty. Ty pro ni navrhla světoznámá návrhářka Blanka Matragi.
"Věděla jsem už dopředu, že mi je navrhne Blanka. Jen jsme se spolu musely domluvit, jak budou vypadat. A myslím, že výsledek je opravdu úžasný. Moc se mi líbí," tvrdí Lutovská.

Na ruzyňské letiště v Praze doprovodil Ivetu její přítel Radovan Hynek. Přestože teď svoji lásku celý měsíc neuvidí, Iveta se rozhodla, že mu vše vynahradí.
"Jelikož celý srpen strávím na Bahamách, v létě už spolu asi nikam nevyrazíme. Ale dovolenou určitě plánujeme. Pojedeme pravděpodobně v lednu do Thajska. Už se na to moc těším," prozradila Iveta, která dovolenou dostala jako výhru v soutěži Česká Miss.
"Byla to opravdu náhoda, že jsem dostala cestu právě do Thajska. Už dlouho se tam chci totiž podívat. Hodně mě ta země láká a teď mi to konečně vyšlo. Určitě to bude fajn."

O letošní vítězce Miss Universe rozhodne 23. srpna porota. Korunku jí předá Venezuelanka Dayana Mendozová, která letos titulovala i naši Českou Miss Ivetu Lutovskou. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.