Liposukce třetí generace nebolí


Ubírá Vám přebytečný tuk na kráse? Vyzkoušejte některou z forem bezbolestné liposukce! Abyste věděli, co to přesně obnáší, představíme Vám tři moderní přístroje, které Vás dokážou zbavit nevzhledných tukových polštářků!

Pro krásu nemusíte trpět
Milé dámy, ne vždy se musí pro krásu trpět. Moderní způsoby odstraňování tuku, označované termíny bezbolestná či neinvazivní liposukce, liposukce ultrazvukem, nebo liposukce třetí generace, jsou toho věrným důkazem. Na cestě za dosažením žádaných křivek můžete využít několika nových vzájemně odlišných technologií, s jejichž pomocí však lze dosáhnout podobných výsledků. A co mají tyto metody dále společného? Kromě toho, že jsou bezbolestné a jednoduché, se k jejich aplikaci používají přístroje. Pojďme se s těmito přístroji blíže seznámit!

Pomocníci v boji s tukem
V našem článečku Vám představíme celkem tři přístrojové metody, které pomáhají ženám 21. století zbavovat se přebytečného tuku. Jedná se o liposukci ultrazvukem (provádí se pomocí přístroje ULTRACONTOUR), dále o bezbolestnou neinvazivní liposukci (založené na použití přístroje EXILIS), a konečně o AQUAFORÉZU, kterou se rozumí neinvazivní mezoterapie. Ve všech třech případech se jedná o neinvazivní a bezbolestné ošetření, které neporušuje pokožku a je rychlé. Všechny metody účinně ničí tukové buňky a zlepšují stav celulitidy. Délka ošetření je srovnatelná, trvá 45 minut až 60 minut. Každý přístroj však pracuje na odlišném principu a pro rozbíjení tukových buněk používá jinou technologii. Proto není divu, že se také stav jednotlivých tělesných partií po ošetření různými přístroji mohou vzájemně lišit.

ULTRACONTOUR - bezbolestná neinvazivní liposukce ultrazvukem
Ošetření ultrazvukovým přístrojem Ultracontour je bezbolestné a patří mezi ta, která lze absolvovat i během polední přestávky. Na ošetřovanou partii se nanáší vodivý gel, v němž se pohybuje tzv. myš, která přenáší ultrazvukový paprsek pod kůži, a to 1,5 cm hluboko. Paprsek rozbourá tuk a trvale jej odstraní. Ideální počet ošetření je 6, maximální 9. Mezi jednotlivými ošetřeními je třeba dodržet týdenní interval, který lze zkrátit až na 4 nebo prodloužit na 14 dní. Dosahované výsledky jsou individuální. Lze dosáhnout také úbytku 15 cm po 6 ošetřeních.



Výrobce uvádí, že není nutné měnit životní styl. Praxe je však jiná. Kdo si chcete efekt ošetření udržet, ten by měl dodržovat správný pitný režim a pravidelně se pohybovat. O rozumném jídelníčku ani nemluvě. Ultracontour sice odstraní tuk trvale, ale pozor! Zbývající tukové buňky mají jednu nepříjemnou vlastnost. Dokážou se takzvaně nafouknout. To se Vám může stát, pokud se budete nezřízeně přejídat a myslet si, že zhubnete zázračným způsobem! A na jaké tělesné partie se Ultracontour nejčastěji aplikuje? Na břicho, body, stehna, hýždě, paže a kolena. Nejlepší výsledky bývají patrné na bříšku.

EXILIS - bezbolestná neinvazivní liposukce
Exilis se používá k provádění bezbolestné neinvazivní liposukce. Funguje na principu ultrazvuku a přenosu tepelné energie do tkání. Tepelný účinek způsobený vysokofrekvenčními vlnami se postará o to, aby došlo k zániku a rozpadu části tukových buněk. Poklesem množství tukových buněk následně dochází k výrazné redukci tukové vrstvy. To má za následek zlepšení stavu celulitidy, elasticity, stejně jako struktury pokožky. Odborníci doporučují 5 ošetření ve 14 denních intervalech. Exilis se běžně používá ke zdokonalování totožných tělesných partií jako Ultracontour. V praxi se však ukazuje, že např. na stehnech bývají výsledky po ošetření Exilisem lepší, než po použití Ultracontouru.



AQUAFORÉZA - odstranění neboli liposukce podbradku
Aquaforéza neboli bezbolestná neinvazivní mezoterapie je založena na speciálních elektrických pulsech. Ošetření  probíhá ve 2 fázích. V první fázi se používá laserová sprcha, která připraví pokožku na  vpravování koktejlu účinných látek pomocí červeného nebo infračerveného světla. V druhé části ošetření se pomocí speciálního nástavce provádí masáž a přenos aktivních látek pod kůži. Díky elektroterapeutickým proudům dochází ke zvýšenému spalování tuku. Frekvenci elektrických impulsů lze nastavit dle individuálního pocitu klienta a ošetřované oblasti. Závěrečnou fází je stimulace lymfy, jejímž  cílem je vyplavení lymfy, a tím i odpadních produktů z dané oblasti.  Nejlepších výsledků se dosahuje při zlepšování stavu tzv. podbradků. Aquaforézu lze aplikovat v případě odbourávání tuku a v boji proti celulitidě. Za použití této metody se dosahuje vynikajících výsledků i při celkovém omlazování pleti obličeje. Aquaforéza rovněž výrazně přispívá k redukci vrásek. Obvykle se doporučuje kúra deseti ošetření, přičemž aplikaci lze provést dvakrát týdně.



www.studiovanda.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.