Kyklop? Toho miluji, přiznává Věra Patt

29.10.2009 | Revue

To, o čem se donedávna jen šuškalo, je skutečností. Účastnice reality show VyVolení (2005) a diskžokejka Věra Patt (42) je zaláskovaná.

"Ano, miluju Kyklopa (46) z Maxim Turbulenc," potvrdila Věra exkluzivně na křtu kalendáře herce a zpěváka Ládi Spilky v restauraci Konvikt.

Pavel Vohnout alias Kyklop se začátkem října rozvedl, takže nic milencům nestojí v cestě uzavřít u obou v pořadí třetí sňatek.

Jak jsme zjistili, muzikantův vztah procházel problémy už delší dobu a jeho ukončení bylo logickým vyústěním.
"Rozhodně se Pavel nerozvedl kvůli mně. Známe se řadu let a taková ta opravdová jiskra mezi námi přeskočila letos v září," svěřila se Patt. Také přiznala, že kvůli milenci se vrátila zpět do České republiky ze Švýcarska, kde se živila jako diskžokejka a tři roky žila "na hromádce" s místním podnikatelem.

"O minulosti nebudu mluvit, promiňte, nebyly to nejlepší časy a už jsem na tu dobu zapomněla. Teď žiji svým vztahem a prací. Mám řadu nabídek na vystupování, píši biografii, která se leckterým celebritám nebude líbit, a dostala jsem nabídku hrát ve filmu. Takže jsem zcela překopala svůj život a historií se nemíním zabývat. Ta je určena jen pro mou knihu," dodala Věra Patt.

Ta si do případného manželství přivede dceru Niko, Kyklop zase rodinu doplní o své tři dcery Irenu, Nikol a Sandru. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.