Kristina Bastien-Kloubková a Alan Bastien:
Rozvedeme se v klidu!

02.09.2009 | Revue

Místo oslav dvou let od vstupu do manželství rozvod. Ještě na začátku léta plánovali Kristina (32) s Alanem (38) zopakovat si svatební cestu a vyjet si společně do Bulharska.

Nakonec z toho sešlo, údajně kvůli Alanovým nemocným rodičům. Nikdo z jejich nejbližšího okolí netušil, že pár prochází vážnou krizí.

"Trvalo to asi tak tři měsíce, už jsme se doma jen míjeli. Nakonec jsme se dohodli, že to nemá cenu. Vztahy prostě končí a začínají," uvádí Alan Bastien.

Na sobotním (29. 8.) sportovním dnu v Průhonicích, spojeném s večírkem na zahájení sezóny divadel Broadway a Hybernia, kde oba vystupují, se k sobě chovali zdvořile. Byla to půvabná moderátorka odpoledních televizních novin na Nově, choreografka a tanečnice Kristina Bastien - Kloubková, která se rozhodla ukončit společné trápení a podala žádost o rozvod. Pro Alana tak končí nezdarem už druhé manželství.

A zatímco Kristina zřejmě konzultovala svoji situaci s Libuškou Vojtkovou v nedaleké restauraci, Alan byl nervóznější a odháněl dotěrné novináře. K těm byla oproti dřívějšku velmi vstřícná Monika Absolonová, která září jako sluníčko. Je šťastně zamilovaná a rozchodem Kristiny a Alana je překvapena.

Monika říká: "Jsou to oba moc fajn lidi, je to velká škoda, že jim to nevyšlo. Chodili občas ke mně, už několik let jsem jim pekla na Vánoce vánočku. Nebudu dělat rozdíly, jen přijdou asi každý zvlášť...," posteskla si Monika, která má také už jeden rozvod za sebou.

"Začali jsme se odcizovat, žádná nevěra v tom není, ani nic jiného. Mám Kristinu moc rád, budu prostě zase sám, inzerát si ale dávat nebudu," vysvětluje Alan Bastien Korzu. Totéž tvrdí jeho žena.

Oba dost rozhořčily spekulace, že Alan je "nemakačenko" a utrácel peníze, které Kristina vydělávala.
"Nesmysl, ale z našeho vztahu se stal zvyk a láska se nám vytratila. Moc mě to mrzí. Když jsem se před dvěma lety vdávala, myslela jsem si, že je to na celý život. Těšila jsem na to, že budu vdanou paní," konstatuje smutně Kristina, která doufá, že rozvod proběhne v klidu a bez emocí.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.