Katka Sokolová uvede na trh svou značku sexy džínů!

21.09.2009 | Revue

Modelka a Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (20) se chystá po vzoru dalších modelek zabrousit do návrhářství.

V říjnu uvede na český trh svoji novou značku Miss Lollipop, pro kterou navrhla první kolekci džínů. Slibuje, že kolekce bude mladá, dravá a sexy. 

Na propagaci pracuje modelka již od ledna se svým přítelem Jeanem. Až teď se ale teprve schyluje k tomu, že značka vstoupí na český trh.
"Je pravda, že má trochu zpoždění. Původní plán byl, že ji uvedeme již na konci srpna nebo začátkem září, ale trochu se to posunulo vzhledem k současné hospodářské situaci v ČR," prozradila modelka, která je prý se značkou naprosto spokojená. A není sama.

"Už teď mi píší na stránky lidé, kteří o ni mají zájem, a ptají se, kde bude k sehnání. Mám z toho velkou radost," říká nadšeně.

Její kolekce se bude sestavovat prý jen výhradně z džínů. Žádné další oblečení zatím Sokolová neplánuje.
"Hlavní cílovou skupinou budou mladé holky tak mezi třinácti a dvaceti lety, ale samozřejmě ji mohou nosit i starší. Džíny budou holčičí, sexy, dravé a většina z nich bude upnutá, z kvalitních materiálů a hlavně za nízkou cenu. Chci, aby si je mohl dovolit každý. Cena se tedy bude pohybovat do patnácti set korun," prozrazuje modelka, která celou kolekci navrhovala téměř sama.

"Vybírala jsem střihy, knoflíky, látky, rozhodovala jsem se, jak moc ty džíny budou seprané. Vybírala jsem etikety a také jejich barvu. Myslím, že můj podíl na kolekci byl opravdu velký. Moc mě to bavilo," říká kráska, která nechce zanedbávat ani ostatní věci. Momentálně úspěšně složila chybějící zkoušky na Vysoké škole obchodní, kterou již druhým rokem studuje. A v říjnu ji čekají opět módní přehlídky v Miláně. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.