Jsem věřící a do naha se nesvléknu, tvrdí Česká Miss Válková

09.04.2010 | Revue

Po Elišce Bučkové je studentka Jitka Válková (18) již druhou Českou Miss, která se přiznala, že věří v Boha.

V souvislosti s tím si je naprosto jistá, že pokud přijde nabídka, aby se svlékla pro pánský časopis, rozhodně do toho nepůjde.

"Jsem věřící. A kdyby nějaká podobná nabídka přišla, do naha se určitě nesvléknu. To opravdu ne," svěřila se kralující Česká Miss, která prý sice věří v Boha, ale není pokřtěná.

Jitka studuje katolickou školu a jako svoji oblíbenou historickou postavu uvádí Ježíše. S náboženstvím to podle svých slov ale nepřehání.
"Jde o to, že katolický znamená v překladu všeobecný. To slovo zahrnuje spoustu různých věcí a stejně tak i naše škola. Chodí tam padesát procent nevěřících. Nám jde spíše o komunikaci s lidmi," vysvětluje Válková, která pochází z Náramče na Třebíčsku.

Vítězka zatím nemá valné zkušenosti s modelingem, přesto doufá, že se co nejdříve rozkouká.
"Modeling jsem předtím prakticky nedělala. Byla jsem jen ve dvou menších regionálních soutěžích, ale s klasickým molem nemám velké zkušenosti," říká.

Jitku již brzy čeká účast na světové soutěži krásy Miss Universe. A přestože ví, že to nebude jednoduché, těší se.
"Zatím si pořád ještě neuvědomuji, co všechno mě čeká. Jsem ráda, že se podívám do světa. Na to se těším. Chtěla bych se podívat pokud možno všude. Byla jsem jen jednou v Londýně, kam bych se určitě chtěla vrátit, a jinak nemám moc zkušeností s cestováním. Když jsme byly s finalistkami v Dominikánské republice, teprve podruhé v životě jsem letěla," tvrdí s úsměvem Válková.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.