Jsem šťastná a klidná, prozradila Belohorcová po porodu

09.04.2010 | Revue

Čerstvá maminka Zuzana Belohorcová (35) má za sebou první týdny rodičovství, o které se dělí se svým přítelem Vlastou Hájkem (33).

Jak se v roli novopečené matky cítí, vyprávěla ve svém rozestavěném domě, kam se zanedlouho chystají i s přítelem a dcerou Salmou nastěhovat.
Musím říci, že se po šestinedělí cítím výborně, nikdy jsem nevěřila, že mě děťátko dokáže tak uklidnit. Veškerý čas teď věnuji Salmě, čímž se mi hodně změnily hodnoty, prozradila šťastná maminka.

Když si prý Zuzana uvědomí, jaká je radost mít zdravé a krásné dítě, někdy si i s dojetím popláče. Bezprostředně po porodu tomu však tak nebylo.

Měla jsem klidné těhotenství, ve kterém jsem netrpěla sentimentálními náladami. Když mně Salmu hned po porodu vzali, slzičky nepřišly. Všechno mně docházelo až postupně v porodnici. Když mi dali moji dceru v klidu do náručí, uvědomila jsem si, jaké je to štěstí, mít krásné a zdravé dítě, vzpomíná Belohorcová.

S Vlastou Hájkem měli hned od začátku rozdělené role při výběru jména. Pokud by čáp přinesl chlapečka, výběr jména by padl na bedra otce. Nestalo se tak, a proto rozhodující slovo měla Zuzka.

Mnozí mě od jména Salma odrazovali. Lidé si potom myslí, že z našeho dítěte chceme mít druhou herečku Salmu Hayek. Tak tomu rozhodně není. Původem arabské jméno Salma znamená pokojná, mírumilovná. Myslím, že je skvělé mít pozitivně naladěné dítě, a výběr jména v tom může hrát svoji roli, tvrdí Belohorcová, která se, jak sama tvrdí, dalšímu potomkovi s Hájkem nebrání. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.