Jandová do SuperStar? Nikdy!

07.08.2009 | Revue

Zpěvačka Marta Jandová (35) zpívá v muzikálu Mona Lisa, je frontmankou kapely Die Happy a teď se stala porotkyní v připravované historicky první Česko-slovenské SuperStar.

Tuto soutěž Nova chystá jako jednu ze svých největších podzimních novinek.

"Nejdříve jsem byla z role porotkyně poněkud nervózní, protože jsem dělávala porotkyni jenom na koncertech rockových kapel. Ale pak jsem tomu přišla na chuť a teď mě to moc baví a těším se už na přímé přenosy," svěřuje se usměvavá zpěvačka. "Nevím, jestli v pořadu budu zlá, nebo hodná, spíš hodná, ale taky občas někoho vyhodím. Rozhodně se u toho hodně bavím. Nejvíc mě rozesmává anglická výslovnost některých soutěžících. Je prostě šílená," dodává Jandová.

Z tatínkovy holčičky se může pominout
"Mám ráda bezprostřední lidi, když někdo září jako sluníčko a má charisma, mám z něj radost. Ale já bych do soutěže, jako je SuperStar, nešla. Začala jsem zpívat až v devatenácti letech, v patnácti by mě těžko vybrali. Můj hlas se vyvinul až později. A pak - vždycky jsem chtěla mít svou kapelu, jsem spíš kapelová, týmová, než že bych chtěla zpívat sama," tvrdí.

Marta Jandová má velkou radost ze své druhé sestry Anežky, která se narodila jejímu tatínkovi Petr Jandovi (67) a jeho mladičké ženě Alici (27). "Úplně se mi rozklepalo srdíčko, když jsem Anežku viděla, jak je nádherná. Byly jsme v porodnici se sestrou Eliškou a měly jsme obrovskou radost. Byly jsme tam vlastně tři sestry - já pětatřicetiletá, šestnáctiletá Eliška a Anežka, které je pár dnů. A všechny se máme strašně rády. A máme stejného tatínka a každá jinou maminku," vzpomíná. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.