Iveta Lutovská bude v létě bez přítele!

27.05.2009 | Revue

Česká Miss Iveta Lutovská (25) si stýská. Bydlí v Praze v luxusním bytě, ale přítel za ní nechce. Velkoměsto ho neláká, zůstává v rodné Třeboni.

Mezi Ivetiny povinnosti patří také účast na nejrůznějších večírcích a na Ivetě je vidět, že doprovod přítele jí citelně schází. Jak dlouho vydrží půvabná kráska chodit sama nebo v doprovodu kamarádky?
Iveta zatím stále doufá, že jejich vzájemný vztah s přítelem žádnou újmu nezaznamená, i když muži se kolem ní pořád točí.

"Samozřejmě by ale bylo příjemnější, kdyby tady byl se mnou," posteskla si půvabná Miss.
Vše nasvědčuje tomu, že s přítelem nepojede Iveta ani v létě na společnou dovolenou.
"Léto mám úplně plné, snad vyrazíme společně až v zimě, třeba někam za teplíčkem," prozrazuje Iveta.
Ochotně také vysvětluje, proč nebude mít na přítele v létě čas.
"Stala jsem se tváří Nadace Adra, která pomáhá nemocnicím v Keni, a koncem června se tam na pár týdnů chystám," říká a zároveň dodává, že jde o cestu, která může být docela nebezpečná.

Pojede do divoké Afriky, trochu se bojí
"Nejedeme do žádného luxusu, jedeme do odlehlé části Keni, kam se turisté vůbec nedostanou. Vezeme dětem léky a další humanitární pomoc. Já sama se budu i spolupodílet na chodu nemocnice," říká Iveta a nezastírá obavy z toho, co ji na místě čeká.
"Myslím, že to bude velmi náročné, já mám děti moc ráda a sama trpím, když strádají. A v Keni je lékařské pomoci zatím stále málo..." povzdychne si Iveta.
O útrapách v Keni pak bude přemýšlet Iveta Lutovská na Bahamách, kde by měla prožít celý srpen a zúčastnit se zároveň soutěže Miss Universe. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.