Frühlingová píše novou knihu o tajemstvích žen

09.03.2010 | Revue

Modelka a zpěvačka Iva Frühlingová (27) se opět vrhla na psaní. Její první kniha ze světa modelingu se stala doslova bestsellerem, a tak se Iva rozhodla, že napíše další, tentokrát plnou příběhů z ženského prostředí. Bude stejně úspěšná?

"Byla jsem velmi překvapená, že se má první kniha vyprodala tak rychle. Nečekala jsem to," svěřila se Frühlingová.

Proto chce napsat další.
"Tentokrát bude ze světa žen. Myslím, že tohle téma je aktuální. Navíc jsem sama holka, kterou baví povídat si s kamarádkami, a všechny naše příběhy bych ráda do té knihy promítla. Jsem si jistá, že minimálně ženské pohlaví kniha bude určitě bavit," tvrdí přesvědčeně autorka.

Rovnou ale vyvrací, že by si hrála na nějakou poradkyni ve vztazích. Knihu píše pro pobavení, a tak by ji čtenářky měly brát.

"Nebudou tam žádné rady. Protože ani já ani nikdo jiný nemůže nikomu radit. Budou to příběhy, které si povídáme s holkami u kafe, co slyšíte všude kolem," vysvětluje.

Vzhledem k tomu, že je ženou několika povolání, zatím prý přesně neví, kdy její kniha vyjde.

"Nejdříve ji musím dopsat. Do toho mám ještě kapelu NO PAN!C a jsem šéfredaktorkou internetového časopisu, kde dělám rozhovory a píši články. Mám toho teď moc. S knížkou si tedy dávám na čas," uzavírá rodačka z Litvínova. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.