Ewa Farna je panna. Hlídají ji rodiče

02.11.2009 | Revue

Zpěvačka Ewa Farna (16) potvrdila to, o čem už nějakou dobu spekuluje bulvár. Žádný muž ji dosud nepřipravil o věneček!

"Rodiče mě pořád ještě hlídají, vždyť je mi šestnáct. Stále se mnou všude jezdí, nikdy nejsem na cestách sama. Ale jsem ráda, když se vrátím po koncertě do hotelu a maminka sedí v pokoji a čeká na mne. Vždyť bych se sama v neznámém hotelu bála," svěřila se Farna.

"Kluka jsem ještě neměla, a pokud nezpívám, snažím se studovat a školu dokončit. Jsem ve druhém ročníku všeobecného gymnázia a pak chci na vysokou. Nevím ještě, na kterou, vím jen to, že na humanitní obor. Matika nebo fyzika to určitě nebude. Rozhodně chci mít to nejvyšší vzdělání," tvrdí ambiciózní dívka.
Ročně odzpívá okolo padesáti koncertů. A letos jako první česká zpěvačka byla nominována na cenu MTV Europe Music Awards 2009. Na Youtube její vystoupení zhlédlo více než osmnáct milionů lidí z celého světa.

Rovnátka jsou pryč, nic dalšího neplánuje
Loni sundala Ewa rovnátka a tím prý skončila úprava jejího zevnějšku.
"Kromě zubů nepotřebuji nic upravovat. A jsem i proti úpravě boží práce. Jsem ráda, že jsem taková, jaká jsem. Oblečení si stále ještě vybírám sama s maminkou, stylistu zatím nemám. Mám ráda ještě holčičí oblečky, doplněné všelijakými čepicemi. Chodím ohozená tak, jako holky v našem gymplu."
Farna, která se loni prodrala na třetí místo v kategorii zpěvačka v Českém slavíku Mattoni, se připravuje na pokračování koncertní šňůry Ewa Tour 2009-2010 - Buď virtuální.
Za zády má pořád rodiče. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.