Eva Pilarová je na zajíčky!

10.02.2010 | Revue

Zpěvačka Eva Pilarová(70) chystá velké koncertní turné. Zazpívá na něm své slavné duety. A její původní partnery zastoupí zpěváci o mnoho let mladší. Když jim Eva Pilarová nabídla spolupráci, byli nesmírně nadšeni.

Například Petr Muk se představí v duetu Ach, ta láska nebeská, rocker Aleš Brichta v songu Hallo Satchmo z filmu Kdyby tisíc klarinetů, všichni tři pak v nestárnoucím hitu Oliver Twist. Sólista Monkey Business Matěj Ruppert si s jubilantkou dá Tam za vodou v rákosí a současná hvězda Vojta Dyk legendární Dotýkat se hvězd. V duetu Hey Paula se představí zpěvaččin souputník Pavel Sedláček, v bloku s Petrem Vondráčkem a jeho skupinou Lokomotiva zazní překvapivě pojaté Summertime, na dvou koncertech bude hostovat také Petr Bende.

"Je to pro mne obrovská čest, že mě Eva pozvala," říká Petr Bende a dodává: "Ani na chvíli jsem nezaváhal."

A stejné pocity mají i ostatní hosté. Montiho čardáš zahraje Evě Pilarové slavný houslista Pavel Šporcl. Na závěrečných pražských koncertech pak navíc vystoupí Jiří Suchý, Petra Janů, Pavel Vítek, harfenistka Zbyňka Šolcová a "ohňový" Dan Nekonečný.

A právě Nekonečný Evě slíbil, že na své exotické cestě, na kterou se právě chystá, se bude za úspěch turné modlit spolu s šamany.

Sama zpěvačka žertem říká, že jí přítomnost mladých mužů na scéně dělá dobře:
"Já jsem na zajíčky, ale jen co se zpívání týče, jinak jsem absolutně neškodná. Manželovi jsem byla vždycky věrná, víte, já si nechci komplikovat život."

A její nejoblíbenější duet?
"To je těžké… Asi ´Tam za vodou v rákosí`, který jsme zpívali s Waldemarem Matuškou, a ´Láska nebeská`. Ale lidem se víc líbilo rákosí, je melodičtější. A ještě nesmím zapomenout na duet ´Je nebezpečné dotýkat se hvězd` s Karlem Gottem, ten jsem také měla moc ráda," prozrazuje Eva Pilarová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.