ELIXIR 7.9 – Intenzivní omlazení pleti

17.12.2010 | Krása a móda | Nákupy | Pleť

Yves Rocher uvádí na trh převratnou novinku. Objevte ELIXIR 7.9, který zdvojnásobí omlazující účinek jakéhokoliv krému na obličej. Obsahuje 7 účinných rostlinných výtažků a je opatřen 9 patenty. Jeho koncentrované složení je účinné již při aplikaci jediné kapky přípravku.

ELIXIR 7.9 je inovací v boji proti stárnutí pleti. Výzkumné laboratoře Yves Rocher vybraly 7 účinných rostlinných výtažků, jejichž působení bylo opatřeno 9 patenty. Za vznikem vysoce koncentrovaného omlazujícího séra stojí 12 let výzkumů, 22 měsíců trvající optimalizace složení výrobku a realizace více než 210 testů ve Výzkumných laboratořích Rostlinné kosmetiky Yves Rocher.
 

1 kapka pro 2krát viditelnější omlazení pleti
ELIXIR 7.9 představuje nový boj proti stárnutí Vaší pleti. Stačí jediná kapka tohoto séra aplikovaná pod Vaši běžnou péči o obličej a její omlazující účinek se zdvojnásobí. Výjimečně účinný rostlinný koncentrát se snadno vstřebá do pokožky a působí přímo na kožní buňky. Proto sérum i v takto malém množství silně regeneruje pleť a navrací jí mládí.

Jaké jsou viditelné výsledky působení ELIXIRU 7.9? Po aplikaci séra můžete pozorovat vyhlazeni vrásek, zjemněni zrnitosti pleti, rychlejší obnovu kožních buněk, zpevnění a rozjasněni pleti, zpevnění struktury pokožky, revitalizaci pleti, její zklidnění a zlepšení ochrany před vnějšími vlivy.

ELIXIR 7.9 je vhodný pro všechny typy pleti. Můžete jej používat pravidelně pod běžnou péči o obličej, aby byl zdvojnásoben její omlazující účinek na pleť, nebo jej aplikujte jako měsíční kúru 2krát – 3krát ročně dle potřeby pokožky. Složení ELIXIRu neobsahuje parabeny. 

Flakon s kapátkem 15 ml – cena: 799 Kč 

ELIXIR je složen ze 7 účinných rostlinných výtažků:

▪ Jablečné oligosidy
▪ Přírodní guma z akácie
▪ Inositol ze zelené rýže
▪ Galaktosidy z tary
▪ Polyosidy z aloe vera
▪ Mangiferin z aphloie
▪ Betain z červené řepy

Účinky ELIXIRU 7.9 byly opatřeny 9 patenty: 

+ 77% zlepšení soudržnosti kožních buněk*
Obnova regenerace kožních buněk*
Obnova restrukturalizace tkáně*
+ 46% nárůst produkce kolagenu a kyseliny hyaluronové* 
+ 22% zlepšení okysličování kožních buněk*
+ 45% zpevnění spojení mezi škárou a pokožkou* 
+ 63% zvýšení produkce nových kožních buněk*
+ 93% zlepšení ochrany proti volným radikálům*
+ 88% zlepšení ochrany proti agresivním vlivům vnějšího prostředí*

* Prokázáno testy in vitro.

www.yves-rocher.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.