Duchková nechává své róby kolovat

14.10.2009 | Revue

Moderátorka Štěpánka Duchková (36) patří mezi nejlépe oblečené ženy českého showbyznyzu. Nepotrpí si na extravagance, ale vždycky na elegantní módu.

Také na zahajovací party irského hotelu v Praze Jurys Inn přišla se svým partnerem, podnikatelem Janem Hruškou (38), v černých jednoduchých obtažených šatech s černou kabelkou a vysokými střevíčky. Při svých sto osmdesáti dvou centimetrech měla málem dva metry. A velmi jí to slušelo.

"Když jsem byla v jiném stavu, skoro nic jsem si nekupovala. A tak mě teď popadl pocit, že nemám co na sebe. Proto jsem si zajela do Mnichova, tam jsem v luxusních obchodech popadla, co měli zajímavého, takže tato černá kreace je odtamtud," přiznala Duchková.

Díky pracovnímu vypětí, běhání okolo dvojčat a nechuti k jídlu má stále manekýnskou postavu.

"Děti občas nechám mamince nebo chůvě a vyrazím do společnosti. Ale kluci jsou už velmi roztomilí, už se přímo chechtají a komunikují, vždyť je jim půl roku," pochlubila se.

Štěpánka je podezírána, že má doma desítky skříní s šaty, aby se jí všechno, co nosí, domů vůbec vešlo.

"Ale vůbec ne. Své modely si měním s kamarádkami, prostě je nechávám kolovat. Rozhodně nic doma neuchovávám pro příští sezónu. Ale občas se stane, že potkám nějakou svou přítelkyni, která má na sobě něco moc hezkého, elegantního. A nakonec zjistím, že to byla moje róba, kterou jsem už poslala dál," vysvětluje Duchková. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.