Dara Rolins už je v pohodě, doma to klape

14.02.2010 | Revue

Trošku ufuněná, ale s úsměvem od ucha k uchu připádila zpěvačka a moderátorka Dara Rolins (37) na akci do klubu SaSaZu. "Nejdu ani zpívat ani si zatrsat, na to je trošku brzy, ale jsem tu tak trochu pracovně," vysvětlila na uvítanou a chopila se povinností.

Klid a pohoda z ní sálala na všechny strany. "Nedivte se, jsem konečně zase v pohodě a mám pro to důvody. Vztahy se urovnaly, práce mám dost, takže proč se mračit a rmoutit," nechala se slyšet.

Zpěvačka se na vlastní kůži přesvědčila o pravdivosti rčení - jednou jsi dole, jednou nahoře. Skoro rok řešila vleklou krizi se svým partnerem Matějem Homolou, s nímž má dvouletou dceru Lauru. Problémy naštěstí ustaly a rodina společně trávila i Vánoce.

A letošní rok? "Když jste v pohodě, všechno zvládáte líp. A to platí i pro mne. Jednu věc bych ale chtěla zvládat mnohem více. Být častěji s rodinou. Stejně jako práce i ona je pro mě droga a já věřím, že se to špatné, kterého jsem si užila dost a dost, už nevrátí," dodala Dara Rolins s optimismem. 
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.