Čvančarová odhalila v Dokonalém světě krásná prsa a dlouhé nohy

03.09.2010 | Revue

Herečka Jitka Čvančarová (32) bude celý podzim okouzlovat televizní diváky Novy v seriálu Dokonalý svět ze světa prestižního módního časopisu Grace.

Jako jeho ředitelka a také věčně doufající milenka známého politika se pohybuje v luxusních róbách s hlubokými dekolty a také v nádherných střevíčkách.

"Když jsem se při promítání Dokonalého světa poprvé viděla, ani jsem ze sebe radost neměla, jsem hrozně sebekritická. Ale těšilo mě, že se to povedlo. Je to totiž natočeno s nadhledem a jistou ironií," svěřila se česká Sofia Lorenová, která své půvaby tentokrát ukázala v prostředí luxusu a výjimečnosti.

"Pohybovat se v krásných šatech se všemi doplňky nejprestižnějších značek bylo samozřejmě velmi příjemné. Ale nikomu nepřeji celý rok, každý den téměř dvanáct hodin, chodit na patnácticentimetrových podpatcích. Výsledek je sice efektní, ale pro nás herečky to bylo utrpení," zdůraznila Jitka Čvančarová.

V osobním životě je posedlá prací, nežene se do sňatku a už vůbec ne do mateřských povinností.
"Teď natáčím televizní film s názvem Sejít se teď. A protože je ze světa motorek, natáčím pro změnu v motorkářských botách a upnuté kožené bundě. Tentokrát už své vnady neukazuji," zasmála se herečka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.