Čisté ruce bez vody a mýdla u každého jídla


Napadlo Vás někdy, co všechno Vám projde rukama nebo na co všechno sáhnete, než se s chutí zakousnete do nějaké té „rychlovky“? Můžete mít čisté ruce vždy. Máme pro Vás řešení. Začněte používat antibakteriální gel na ruce. Stačí kapka a viry a bakterie nemají šanci.

Čisté ruce a zdraví
Čisté ruce jsou nejúčinnější prevencí proti spoustě různých zákeřných onemocnění a jsou tedy důležitým předpokladem lidského zdraví. Jenže nemáme vždy přístup k vodě a mýdlu, abychom si mohli ruce umýt. V poslední době se stále více setkáváme s hrozbou různých epidemií typu chřipka, ptačí chřipka, prasečí chřipka, žloutenka apod. Všem těmto nemocem se však dá jednoduše předejít. Naučit se používat antibakteriální gely na ruce.

Při cestování v dopravních prostředcích, ve vlacích, na místech, kde se shromažďuje větší množství lidí – hypermarkety, kina, koncerty …. Použít je můžete kdykoli a kdekoli. Plánujete dovolenou, výlety, víkendy v přírodě, školy v přírodě, tábory pro děti a podobné letní aktivity? Pokud si nejste jisti, že budete mít možnost si před každým jídlem umýt ruce, je čas pořídit si antibakteriální gely na ruce od společnosti AROMATICA. Praktické balení umožňuje snadnou a rychlou aplikaci. Jejich účinnost byla testována Státním zdravotním ústavem.

Bylinkové osvěžení
V lékárnách a prodejnách zdravé výživy si můžete vybrat hned ze dvou druhů gelů. Antibacterial hand gel Calendula obsahuje výtažky z měsíčku lékařského, který je jednou z nejvšestranějších rostlin. Jeho obsahové látky vykazují antibakteriální, antivirové a protiplísňové vlastnosti, působí protizánětlivě a podporují regeneraci. Antibacterial hand gel Aloe Vera obsahuje výtažky z aloe pravé. Ta se poslední dobou stává naprostým hitem mezi bylinami. Její obsahové látky působí protizánětlivě, tonizují kůži a napomáhají udržovat pokožku jemnou a vláčnou. 

Vyzkoušejte antibakteriální gely od společnosti AROMATICA. Mají jemnou a svěží vůni, nevysušují pokožku a nezanechávají lepkavý pocit.

www.aromatica.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Tělová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.