Byliny, cesta ke zdraví a kráse….


Česká firma Byliny Mikeš s.r.o. s dlouholetou tradicí v nákupu, zpracování a prodeji léčivých rostlin představuje svou novou značku NaturWay.

Firma je jedním z hlavních dodavatelů surovin do farmaceutického a potravinářského průmyslu v Čechách i v zahraničí. Díky bohatým zkušenostem s výběrem a zpracováním bylin, nabízí na trh kvalitní a čerstvé suroviny.

Proč používat přírodní léčbu?
Péče o zdraví a vzhled pomocí  bylin je velmi účinná a mnohem šetrnější k lidskému organismu než jsou syntetická léčiva, která mají mnohdy negativní vedlejší účinky. Právě byliny daly vzniknout mnoha lékům. 

Je známo, že lidé, používající tento způsob péče o zdraví, se zpravidla dožívají vyššího věku. Výhodou léčivých rostlin je jejich komplexní složení, které u mnoha druhů řeší léčbu několika zdravotních problémů současně.

Co nabízí značka NaturWay?
V internetovém obchodu si můžete vybrat ze široké nabídky léčivých rostlin. Důraz klademe především na kvalitu, včasné dodání a cenu. Pod značkou NaturWay dále naleznete bylinné kapsle. 

 

Tyto doplňky stravy obsahují byliny zpracované mechanickým způsobem a tím je zachováno kompletní složení byliny na rozdíl od bylinných extraktů. 

Dalšími zajímavými produkty této značky jsou bylinné koupele, sypané čaje či certifikované byliny BIO. Všechny tyto výrobky spolu s nabídkou výhodných nákupních balíčků.

www.bylinymikes.cz
www.naturway.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Pleťová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.